Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fatima Dedić, Zilha Murica - Delić, Safeta Medić, Majda Đuran... Ova imena vama ne znače ništa. Ovo su imena majki, koje su tada izgubile djecu.
Dabogda mu svako zlo pokucalo na vrata ko poželi da opet ratuje. Treba biti dosadan i uvijek ovo ponavljati, ništa nije vrijedno ljudskog života. Na kraju, majmuni (konkretno: Slobodan, Franjo i Alija) su sjeli za sto i potpisali mir, a ovih 12 beba i drugih 120 beba i drugih 1.200 beba nije nikad imalo priliku da udahne život.
+++++++
Volio bi vidjeti ove kliks ratnike na Vlasicu na minus 20 :))))
TO JE TAJ LIJEPI SVIJET STO JE STAO NA STRANU HALijE
Moraće normalna nenasilna raja izvući svoje zadnjice na ulicu i zaurlati na svakog ko priziva rat. Ako pustiš da stvari samo idu svojim tokom, one idu loše.
Steta svakog zivota, pogotovo djecijeg, ali zasto su ova djeca vaznija od onih preko stotinu pobijenih u prijedoru.
svako dijete je vazno...........svako......ko kaze da nije ?
@ogledalce Pa sto onda ne dozvoljavaju vlasti republike shumske da se podigne spomenik i toj djeci? Retoricko pitanje naravno, znamo svi odgovor.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
još jedna tužna priča iz rata BiH :(