Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok te na Hrvatskoj pretresu do gole kože a o Sloveniji i da ne pričam , naša bagra samo maše prolazi ni ne pogledaju dokumente .
najgora granična policija u evropi a možda i u svijetu, faktički bih i nema graničnu policiju već uhljebe na budžetu koji glume graničnu službu
Dok vi slavite ilegalni migranti vam ulaze i prolaze kroz zemlju bez ijednog dokumenta za legalno putovanje (što je Vaša dužnost da čuvate) , evo svjedoci smo i da gradove preuzimaju poput Kladuše.
Ljudi molim vas da zapamtite da granicna policija nije carina, nemojte da vas prepadaju na ulazu u BiH i uzimaju vam pare, znaci pokazes mu pasos, pita te sta vozis, kazes mu sta te briga (ako ne vozis oruzje) jedino za oruzje i pasos su nadlezni!!!
Gov*o pojedi Direktore... NEMA VIŠE DRUGA TITE GOLI OTOK DA OTVORI NA NJEMU BI ODMARALI OVI NAŠI DIREKTORI!!!!!
Ovaj isti vojvoda šešelj
Ma ovaj je stigo iz jasenovca
Vidi čuda, opet neki ugroženi rvoti
BiH je nazalost, već odavno „hot spot“ ... kad će politički vrh skupiti hrabrost da gradjanima prizna pravu istinu o migrantima...
@LIMESA to je davno planirano ima i preko 10 godina ...ovo danas je samo posljedica.
Skutor na celu granicne zato smo i ostali geto za migrante..
Bosnjaci imaju granicu sa RS