Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponesi zastavau pobjedu slavit cu, ponesi zastavu od Bosne Vikicu, ponesi zastavu pobjedu slavit cu ponesi zastavu Dragane Vikicu. Od ove pjesme jeza uhvati.. Sretno heroji..
SVAKA CAST VIKICU, VIKICEVIM I SVIM HEROJIMA BOSNE I HERCEGOVINE! BOSNA I HERCEGOVINA SE PONOSI SA SVIMA KOJI SU JE HRABRO I U DUGO ODBRANILI GOLORUKI!!! SMRT SRPSKOM CETNICKOM FASIZMU SLOBODA BOSNOHERCEGOVCIMA!!! DRAGANE DOBRO NEKO NAPISA , ZASTAVU I TO PONOSNO!!!!JOS NISTE SVJESNI VI KOJI STE ODBRANILI SARAJEVO I BOSNU I HERCEGOVINU KILIKO CE TE MJESTO ZAUZETI U HISTORIJI BIH-E , ONI STO POKUSAVAJU DA ISPRLJAJU I OMALOZAVAJU VASE HEROJSTVO VASA CE DJECA BIT PONOSNA I NJIHNA CE GLAVU DOLE!!!
Sretan rodjendan heroji!! Forza DRAGAN VIKIC, vjecni komandant!
Eeeee, kako su se četalji razilazili sa linija, čim im neko kaže \"Eto Vikića!\" :D Ponesi zastavu!
Respekt Herojima!!
Ponesi zastavu!
Sa radošću se prisjećam onih koji su dali živote :)
jesu ali su ovi i sa proskoka
Ovo su oni specijalci sto ih je 17 poginulo u maju 1993 na Mijatovica Kosi :))))
haveru, stipu glupana i uzivaj. Mozda je cuclo prst a mozda i sta drugo
@Selim: Sm.r.do jedan, gdje si ti bio dok su oni sprecavali agresora da udje u grad na linijama razgranicenja po Grbavici i Dobrinji, -dok su izvlacili ranjenike sa mostova na liniji razgranicenja gdje od snajpera niko nije smio nos izbaciti -dok su skidali snajperiste sa nebodera koji nisu dali ni djeteu zivom preci preko ulice -dok su izvlacili djecu iz obdanista i skola dok su ih agresorski \"junaci\" granatirali kao da su bunkeri a ne objekti puni nevine djece -dok su cistili naselja od paravojnih i izdajnickih hrcaka koji su agresoru slali informacije o desavanjima -dok je agresor nudio svojim jadnim \"junacima\" kile zlata ako dovedu zivog Vikicevog specijalca (naravno nisu uspjeli) -DOK SU PRIJE SVEGA IMALI M.U.D.A DA STAVE GLAVU TAMO GDJE NEKO NIJE SMIO PRST Bio si, a vjerujem i sad da si negdje u Skandinaviji, cuclao prst...Ja.do ja.dni....POKLOPI NJUSKU...!!!
Sretno momci. Vi ste grad odbranili i hvala vam za sve heroji. Viva Komandant DRAGAN VIKIC
Sretan 18 rodjendan heroji specijalci!!! Ponesi zastavuuu Dragane Vikicuuu..
gdje selis? jeli preko drine?
SVAKA CAST HEROJIMA BOSNE I HERCEGOVINE! @Selim lopove genocidni, kozji srpski brabonjku evo ti ratko mladic iza smdrljive guzice viri...