Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi ce nas tuci kad dodje vrijeme...
Tzv VRS veterani u strahu! Handžarmarijaaaaa! Ovaj, žandarmarijaaa! mileeee!
I TREBALO BI MALO PO VRATU KAD STE DEBILI!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Policija nije ništa drugo osim alat za čuvanje guzica vlasti, te držanje građanstva porobljenim. Najviše pogađa to što policijski službenici, u situacijama kad treba sačuvati pomenute guzice, nemaju predstavu da su van odore obični građani, komšije, prijatelji i da te guzice jednako rade i na njihovu štetu. Policija ne radi u službi građana!
Btw. Veliki pozdrav odjeljenjima za cyber kriminal, stručnjacima za praćenje društvenih mreža i komentara na klixu! Jbg ljudi su škole završili!
Rs na aparatima
svaka cast al sve dok ne nadjete ubice vasa dva clana pishhat vas
Slika 20, prašinari s M 16-kama😂😂😂
koja poruka?da ce te i dalje sititi zlocinacki i kriminalni sistem u bh i da ste spremni u svkom momentu da tucete one koji vas placaju.jbt te se vi polako
I JNA je imala parade i to mnogo bolje, pa nije štitila one koje je po ustavu trebala. Na kraju se raspala i postala vojska Srbije. Ovom narodu je dosta lafine i parada i predstava. Narodu treba pravde i nade.
@Mirsoamerikanac JNA koja je trebala da te odbrani, nije vise bila JNA! tako da ti pricas o cetnickim formacijama unutar JNA, naravno da te oni nece braniti, nego bas suprotno.
Samo daj pušaka i ukopavaj se što dublje, a to što uvozimo milione litara flaširane vode i nije neka vijest...
29.rujna je sveti Mihovil,zaštitnik policije u 🇭🇷Hrvatskoj i u 🇭🇷 HR Herceg-bosni,tako da danas slavi samo 23% tkz biH. Prošle godine su Hrvatske županije to proslavile uz otkrivanje spomenika SV.Mihovila ispred PU Livno.🇭🇷
@ABBLI pisham i tebe i hb
Ponos BiH!
E jeste sila u p.lijepu sve sami hadalji od drotova
Prejaka je to policija nema šta rade momci svoj posao sve pohvale za policiju FBiH
@gooUser1557332973 A sta rade????????????????????????????????de nas prosvijetli :)
Srbi u strahu! Napravili desetine laznih profila na klixu da blate nasu policiju. Hehehe Jeste li vidili kakvo oruzje imamo? Ovo je samo mali dio. Imamo mi jos puno toga. Genocidni entitet na aparatima.
Gdjegod radnici strajkuju radi place, otac trazi pravdu za ubijenog sina, veteran trazi hljeba i penzioner drva za oganj, tu je nasa policija da vam izbije sve te sulude ideje iz bubrega
Ovo nije demonstracija sile kriminalcima, ne boj te se krimosi, ovo je za građane, zato budite mirni..
Opisao bih vas ali već je to uradio Đole Balašević. https://www.youtube.com/watch?v=42cNhfzZ5sA
zamislite da se sad zarati kao 92. kad su bh srbi postavili barikade, bh tad nije imala ni policiju ni vojsku, sad bi bukvalno prošli kroz njih