Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ja bi Hubijaru i SDA kao njenom kadru, da cestitam na hrabrosti onoliko ukrasti na kiosku! gori ste od chetnika po Bosnjake
dabogda Mladic zivio jos 77 godina.......na teskim mukama
HAJDE BOGATI VIDIS DA VISE NE ZNAJU STA CE OD MUKE - OTISLO IM KOSOVO,SUMSKOJ SE NAZIRE KRAJ A SANDZAKU POCETAK I TD I TD ;)
Izdrkani srbi, s ogromnim ponosom vam yebajem prljavu srpsku djecu i to prvo u shupak, pa onda u usta da se prljava srpska dječica zaslade hahahahahhahaha..........SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
bolesni dzaba ,ono stose normalan stidi,bolestanse dici
Za ovo mi placamo pretplaTu jel SDA
OPET SRBUJETE,majku vam đikansku...još samo barikade da postave brabonjaši...ali NEMA više Slobe ni JNA,pa u šta se uzdate,...yeb'o vam Vučić majku smrdljivu i onaj degenerik Lazanski...i Brvnarićka...i ono gowno što služi vojni rok...Fujjjj STOKO crknuta...!!!
RTRS i RTS ce biti smrt srbima ako im ne stanu u kraj sa ovim propagandama i lazima. Vec su im napunili glave da ih svijet mrzi i svi su protiv njih.
JA FINO APELUJEM, KRENUTI NA SELA OKO SARAJEVA, IZVRSITI MASOVNI POKOLJ U VOJKOVICIMA I MILJEVICIMA, ZA OPOMENU GENOCIDASIMA
genocidno-teroristička tvorevina koja prirodno odumiranje i sveopštu bijedu gura u drugi plan i sirotinji maže oči ovim izljevima genocidnog "patriotizma"... pljuc
Zahvaljujem priglupim Srbima što i Svijetu i ostalim jugobalijama javno pokazuju zločinački karakter genocidne tvorevine PC. Što bi se mi mučili da nekom pokažemo to. Može li iko ozbiljno shvatiti narod čiji su folklor one bradate spodobe u Višegradu. Normalni Srbi dok se ne distanciraju od četničkih zločinaca samo će dublje ići u moralni sunovrat.
Pa sta je tu cudno.. samo bolesnjacima je to cudno ... Dodik je novi sinonim srpstva poslije vucica koji je na zalasku, a mileta Sanu dize dok ima potrebe a.onda ce ga pustiti niz vodu .... Protiv ovog zla se bori Istinom, znanjem i iskustvom a ne politikom bolesnjaka koji ne znaju jedan akt odnijeti pametnom covjeku da napise i da prodje nego sami sebe obore ..
Kaze plati javni servis hahah
sdp, df, i ostale kurtonske stranke sute, dali je sda ili u sarajevo ko takvo nesto izjavio , ne bi se gasili
Istruho dabogda u Hagu
Mozemo mi pisat sta hocemo, ali cinjenice su da u rs rade sta hoce, od davanje imena bolnici srbija pa do slavljenja rox krvniku, dakle nikakvu kontrolu BIH kao drzava nema nad manjim svojim dijelom, cak sto vise srbi uvjetuju mnoge odluke koje su u interesu drzave.
Cijela drzava pa cak i region su za globalnu Psihanalizu !