Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi ovog Ozrena, prozorskog papka, ne zna sastaviti prosirenu recenicu, ali za ubleharenje se rodio. Do jucer se uliziv\'o SDA i sa njima lovu navlacio za svoju privatnu NVO, a danas crvenu majicu obukao, nebil\' sta od SDPa namaknuo. Ma fuj ovo sve!
fasisti obiljezavaju antifasizam...bizarna st.oka
P5Vae7 kyhvhzmqcued
brRFxc dxcwbltlqaoi
Gee wliliekrs, that\'s such a great post!
Operacija iz 2.s.r. poznata kao\"u što se z.ajebah.. \" i \"bježte noge usra vas g.uzica\".Komunisti su to poslije pretvorili u bajku ko i sve ostalo.
Vrtiće se taj ubica ko na roštilju u paklu, ne brini.
Ko god kaze da je ovaj dogadjaj glupost taj nema pojma. Ako su prosle tolike godine ne mora znaciti da moramo zaboraviti ovu, najhumaniju bitku u historiji ratovanja. Iii daaaa, nije istina da je bilo malo naroda. Vrlo je posjecen dogadjaj. Bilo je danas vise desetina autobusa iz nekadasnje Juge. Smrt fasizmu !
Zlatka Lagumdžiju muslimani smatraju najvećim živućim islamofobom na Balkanu, pored šefa mu Dode naravno, što zorno ilustrira stanje tvog malog jednosinapsnog mozga. MOra da ti lubanja odzvanja kad ti neko spuca čvoku, ha, jel da?
Da je, ne daj boze, na vlasti SBIH, Ozren bi se i njima u paksu uvukao. Skupa sa tobom i jos dva tri satelita, kerberia za sitnu lovu. Samo, bilo bi fino kada bi u Pod- istim- suncem- koje- samo- za -Ozirisa- sja, usla financijska inspekcija. Bilo bi posla da se zadeveraju.
Jok ba. Za ove naciste i ti koji su mučeni i ti koji su ih mučili su \'nacionalisti\' koji su nam razvalili lEpu Jugu u kojoj smo se svi tako lEpo voleli. Da se hoće udružit Muslimani, Katolici, Pravoslavni i ostali gnostici i pozatvarat il upregnut ovu bagru da ore prstima, tuca kamen zubima ili nešto slično, give them a taste of their own medicine.
\"u bitci na neretvi smo nasli ce.talje na platou na drugoj strani obale rijeke neretve tu smo ih sacekali namjestili smo se, oni su isli kao da idu na svadbu, na konjima, pjevali, vriskali, pucali u zrak, onda smo ih pokosili kao siblje su padali, zarobilji smo mnogo njih.\" jospip broz tito ah tile sto ne pocmekaste onda sve one chetalje nego im dozvoli da udju u komuniste, a one koji su iznijeli antifasisticku borbu si zvalio, dakle dva naroda koja su ti iznijela antifastiticku borbu bosnjaci i albanci si zavalio no mi smo ponosni sto smo bili na pravoj strani i sto se jedna od najvelicanstvenijih bitaka u povijesti ratovanja odigrala na nasem tlu u nasoj zemlji i vodjena od strane bosanskih boraca izmedju ostalim snagama NOVJ i POJ samo u bitci na neretvi 1 bosanski korpus, nekoliko krajiskih udarnih brigada, 2 sandzacke brigade sve su to bosanske snage sto su onda u bitci na neretvi pokosili smr.de chetalje kao siblje
Došao je walter i j.e.b.a.o nam je m.a.t.e.r! Neka nam je dragi Bog na pomoći sa ovim crvenim kmerovima na vlasti!
S jedne strane Neretve dere se Tiito na Mussolinija - \'Fašistooo\'. S druge strane ovaj će njemu - \'Komunistooo\' A rijeka vrati jeku - \'istooo istooo\'
Dajte ranjenicima te splačine, a ja odoh kod Gojka.
Da ti nije Ozrena OKPIS bi vec davno bio bivsi. Bolje Ozren 100 puta nego bilo koji drugi seljak iz Za BIH, pardon mislim Za svoj Dzep
BRAVO!