Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U čije ime ti Bakire govoriš ??? U ime svih Bošnjaka??\' Jarane, ti možeš govoriti u svoje ime, ali NE MOŽEŠ govoriti u moje ime, u ime moje majke, sestre, oca, braće ... Kad si pitao Bošnjake za mišljenje?!!
Genocidna tvorevina otimanja tudje zemlje protjerivanje paljenja silovanja genocid pocinjen u Srebrenici kud otac tuda i sin nikad za nikad se nije trebao potpisati na sporazum koji priznaje genocidnu tvorevinu
Činjenica je da su Srbi najviše paitili zbog osmanske tiranije. Da je došlo do podjele. Da je ona prouzrokovana iznutra i spolja, Da je medjunarodna zajednica pomogla da se uradi ovaj status. I sada šta? Najbolje je svako sebi. Jeste bolno kad se gubi, ali radi mira budućih generacija razdvojimo se i živimo mirno kao ljudi
U inostranstvu živi grupa bolesnika (invalida) koji umiru od mržnje. Ispoljavaju je ovako kad neko nešto kaže. Žao mi je ih. Pročitajte ove komentare. Ni bolesnik, pomračenog uma, ovako ne bi pisao.
nije uvredljivo je li? da nisi lud čovjek?
• Vidim da mnogi pogrešno misle , Alija ko fol potpisao Dejton , pa morao ga potpisati - pritisak Amerikanaca .. Pa zar ne vidite da je rat stao kad je Tuđman u aprilu istjerao srbe iz Krajine ( Bljesak , Oluja ), a Milošević se nije htio mješati ( Martić mu tražio JNA avione ) , iz razloga što mu je nešto obećano . Pa ubrzo pada zaštićena enklava Srebrenica ( juli 95 ) , a u novembru dobijaju u Dejtonu republiku Srpsku . • Dobro smo prošli , mogli su nam ostaviti fildžan državu - jer ne vole Islam .Rat je mogao davno stati , samo se čekalo da se Vatikan proširi do Bosne tj.da se Hrvati etnički očiste . • Naravno da nas pogađa dan RS -jer je to vještačka tvorevina koja nema veze sa historijskom opstojnošću Bosne . • Haris ovaku glupost ne bi nikad ni pomislio - a kamoli kazao .
ja sam Bosnjak i ovdje javno izjavljujem da je proslava dana RS veoma uvredljiva za mene a ova spodoba ne govori u moje ime niti sam glasao za nju. SRAMOTA da on sebi daje za pravo da govori ovakve stvari pa ta ista RS je nastala na krvi nase djece. Stidi se Bakire zajedno sa onima koji su te birali!
kolika je nezaposlenost? koliko ste napravili radnih mjesta? kako ide lizanje guze?
Naravno da ne smeta jer ti je babuška BOSNU PODIJELIO!
ISTINA: Džekin transfer platio je Silajdžić parama iz donacija (gdje nesta 8 milijardi hahahaha)...a šeik vam je haretov najbolji jaran ima 20 godina. tako isto i TV1.... razlog je da se skrene pažnja patriotima s rasturanja domovine. ZAPAMTITE : džeko bez misketa nevrijedi 27 hiljada, a kamoli miliona. sad znate zašto ga 6 mjeseci niko nije htio. kad ćemo otvoriti oči???? mediji uključujuci SaX su dobili KEŠOVINU Redžepagića (silajdžića) da promovišu sve.. hajd sad, u pamet.... i ne predajite te cjevi ni u snu
divi mu face one pokvarene ,kopile bi pod m**at*e*r podmetnuo izdali ,pobili (uključujuci SREBRENICU ) ,protjerali, iz državljanstva milion izbacili , ekonomiju zakucali, izbore namjestili! trebal još, NORMALNOM?
Ovako mu je babo raspali u ime svih govorio pa smo vidjeli kako smo zavrsili. Bakir nema podrsku Bosnjaka da govori u njihovo ime on ima podrsku polupismene stranacki podobne administracije uhljebljene na budzet preko SDA stranke i to je i bila njegova glasaacka masinerija koja mu je dala pobjedu ...
Nema kletve na nasem jeziku prikladne za ovu Bakirovu izjavu ..
Bakire jarane, da se malo osvrnem na tvoj komentar:\"Nama lično nije pri srcu RS, niti podijeljenost BiH, niti to što Bošnjaka nema u tom dijelu BiH kako ih je bilo prije rata. ..\" !!! Zalosno je sto to kazes iz grada u kome je ostalo da zivi, po zvanicnoj evidenciji nesto manje od 10.000 Srba. Razumijem sto ne lisvo RS (babino nasljedje) i s tim nema nista lose...stvar licnih uvjerenja. Ali je krajnje licemjerno dati izjavu o bosnjacima kako ih \"nema\" u RS-u u kontekstu mahale u kojoj zivis! RS se hrani tvojom mrznjom prema svemu srpskom kao i tvojim istomisljenicima i dokle god budete zivjeli u tom mentalnom zatvoru mrznje - RS moze samo biti jaca! A sad pljuvaci, navalite.... ! :)
Ne bi bilo mrtvih,mržnje,glupih komentara,da vaš Veliki Alija ne povuče onaj papir koji je već potpisao sa Tuđmanom i Slobekom.Šta li mu dadoše ameri,pitanje je sad.Tad ste trebali ma.icu i biti složni,sad kako god.
R Srpska je priznata u dejtonu i nastala je viještačkim putem kao i nacija Bošnjaci ja se smatram BOSANCEM i dok god nebude formirana nacija BOSANCI neče biti stabilne Bosne puno pozdrava oda SPAVAČA iz BUGOJNA sretan rodžendan R Srtpska meni nisi mrska 323 tu smo mi
sram te bilo tog prezimena, naravno da tebi ne smeta sjedeci u Sarajevu,, ova bolest izgleda je prelezna sa Tihica