Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ovi sa smedjim ocima su porijeklom iz zapadne azije tj TURCI
da skratim, svi sa crnim ocima su arapskog tj azijskog porijekla!
Kako se srbocetnici dizu na zadnje noge....., kad ih istinom samarash,pa jos zapjene, seje vam j3bem....bolesni cetnici,pocrkacete,istina boli cetalji..pogani.!
Sve što je u srpskom narodu valjalo i bilo čestito, došlo je u boj na Kosovo, i tamo poginulo. Svi oni što su pretekli bili su dezerteri i izdajice na koje se i odnosi kletva Cara Lazara. I te izdajice su nastavile da produžavaju srpsku vrstu i potomci tih izdajica, dezertera, kukavica i poturica su u neku ruku svi danasnji srbi.
"mozaik"nastanka genocidne tvorevine je svakim danom sve vidljiviji i jasniji, to i cijeli svijet prepoznaje,genocidom,etničkim čišćenjem,urbicidom..... nastala tvorevina mora biti demontirana
"Ko je Srbin i srpskoga roda, i od srpske krvi i kolena, a ne došo na boj na Kosovo, ne imao od srca poroda, ni muškoga ni devojačkoga! Od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bela! Rđom kapo dok mu je kolena!" Car Lazar, cursing Serbs since 1389.
Rat izgubiti i nije nešto,to se dešavalo svim nacijama i narodima,međutim mnogo veći problem je kad jedan narod izgubi čast i dušu! Poslije toga šta ostaje tom narodu?
Gradiška stara...
@Чичa Жapкeц a kad je bilo više od 23,7 % ????
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
srbocetnici bolesni sta je ovo jeli ovo smisljeno planirano etnicko ciscenje otimanje teritorije,da nece neki srb reci ma jok to su se srbi druzili u ovim stalama i da se slikate sa zarobljenim civilima. Znamo da ste cinili ubijanja,zvjerstva, progone, GENOCID,a nije nam jasno zasto (MZ) u Deytonu vam dade tu sumsku tvorevinu (rs)....!