Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Folklor,sa nozem u ruci...ej blago tebi....
Ne možeš porediti čet.nike sa vehabijama, jer su čet.nici dio folklora i njihov način života se nimalo ne razlikuje od moga, tvoga ili nekog petog. Oni su dio srpske istorije, oni su kraljeva vojska u otadžbini iz drugog svjetskog rata i ništa više, danas imaju folklornu vrijednost! Vehabije su islamska sek.ta koja se agresivno širi i koja će medju bosanskim muslimanima uzeti maha i potpunu kontrolu vrlo brzo, svi ćete vi biti vehabije za nekoliko godina, živ bio pa vidio!
hahahaha Suljo napravio koktel i zove novinare. Samo cugaj brko, nije zabanjeno. Ne iritira nas, zašto bi, vaša stvar šta ćete slaviti. Mogao si napisati i da ti je hanuma napravila pitu.
dragi Pipo ovo tvoje vise nije sala,bolest (shizofrenija) je uzela maha , i znam da te pakleno pucaju ludacki nagoni i da je i tebi samom nejteze,pa frustracije izbacujes ovuda ,taj delirijum moras prekinuti ,ubi se skupi hrabrosti i zavrsi sa zivotom SRBIJA DO JOHANESBURGA
MINHEN...nemam volje da pisem na ovom portalu vise,a ti meni samo ukratko odgovori,a sta cemo ako svi Srbi prihvate nacin zivljenja ravnogorskog cetnickog pokreta,kad vec jedan narod poistovjecujes sa jednom grupom ljudi,jer po tvom komentaru to postaje realnost......
1- GENOCIDNA TVOREVINA PRIPREMA DIVERZIJU(STIL VEHABIJE) ZA ODCJEPLJENJE 2- GENOCIDNA TVOREVINA UZ POMOC TIHICA I OSTALIH DOMACIH IZDAJICA TRAZI REFERENDUM! 3- TUZIT ZA SVE STO JE POCINILA, ODGOVORNA I DUZNA SRBIJA I SVI ONI KOJI SU VEC 20 GODINA TI KOJI UNISTAVAJU DRZAVU BIH-U: DOBRICA COSIC,MIRA MARKOVIC,VUK DRASKOVIC,VOJISLAV KOSTUNICA,LJUBA TADIC, KACAVENDA, NIKOLA SPIRIC, RATKO MLADIC, GORAN HADZIC,DARKO TRIFUNOVIC i DAT POTJERNICE i TRAZIT NJIHNO ISPORUCENJE! TRAZIT ODSTETU SRBIJI ZA SVE STO JE OPLJACKALA I UNISTILA PO BIH-I! DOSTA VISE SRPSKOG FASIZMA! JEDINO RJESENJE JE POD HITNO USTAVNE REFORME TJ APLIKACIJA USTAVA BIH-E OD 1992-E GODINE KOJI SE VAZI I DAN DANAS JER NIJE BILO DRUGOG! SMRT SRPSKOM FASIZMU SLOBODA BOSNJACIMA, HRVATIMA, JEVREJIMA i SVIM BOSNOHERCEGOVCIMA! ISKORIJENIT SRPSKI FASIZAM IZ BOSNE I HERCEGOVINE KO IZ CIJELE REGIJE! SRETAN PRAZNIK DANA NEZAVISNE NAM DRZAVE BOSNE i HERCEGOVINE!
MI DANAS SLAVIMO NAS SMRAD MI SMRDIMO DAJ SALJITE SAFUNA
KAKVA DRZAVA, TAKAV PRAZNIK, BILO CIJI I U BILO CIJEM TORU SE SLAVIO. KAKO SMO DOBILI OVU DRZAVU, TAKO SMO POSATLI NEZAVISNI OD PARA, SRECE, NAPRETKA, ZDRAVLJA....I MOGLO BI SE TU STOSTA NABRAJATI DO UJUTRO. OVO STO SMO DOBILI MOGU DA SLAVE SAMO ONI KOJI SU SE OBOGATILI NA TUDJOJ NESRECI, A ONI STO SU IZGUBILI NAJMILIJE, OSTALI BEZ DIJELOVA TIJELA I IMOVINE, NE ZNAM ZASTO BI TREBALI DA DERNECE.
\"povodu 1. marta, Dana državnosti Bosne i . . \" idioti maloumni 1. mart nije dan drzavnosti nego dan nezavisnosti, toliko o novinarima na ovom jebenom forumu , ccc
Citat \'\' Osman Suljić, načelnik Općine Srebrenica i Zulfo Salihović, potpredsjednik Skupštine općine Srebrenica, organizovali su danas prijem i koktel u povodu 1. marta, Dana državnosti Bosne i Hercegovine.\'\' NIJE DRŽAVNOSTI ... TO JE 25.11. A DANAS JE DAN NEZAVISNOSTI BiH KLOCU KOJI SI OVO NAPISAO !!!
KOME SE TI ISPRAVDAVAS TO JE NAS PRAZNIK I TU GDJE JE UCINJEN GENOCID TREBA DA SE SLAVI CISTA OBRAZA.DIGNITE VEC JEDNOM GLAVU ONI TREBA DA SE STIDE I NE DOZVOLITE DA VAM SRBI KAZU BILO STO JER ONI SU TI KOJI TREBA DA SE STIDE.
HVALA KVRC NA DOBRONAMJERNOJ SUGESTIJI -PRIHVATAM DA SE POJAVI TU I TAMO PO KOJA GRESKA I PO NEKADA NET KOCI PA ZAHVALI KOJE SLOVO:MOJ CILJ OVDE JE DA DOPRINESEM DIJALOGU I DA LJUDI KOJI NEMAJU DOVOLJAN DOTOK ISTINITIH INFOMACIJA OBRAZUJU SE I DA VIDE DA NIJE SVE TAKO KAO IM ISPIRACI MOZGA GOVORE-UVAZAVAM SVAKU KRITIKU I SVE ARGUMENTE PRIHVATA :POZDRAV SIM NORMALNIM LJUDIMA
@minhen Nije \"jel\" nego \"jer\". To \"jel\" se može samo koristiti kao skraćenica od \"je li\". Ovo ti govorim jer je česta greška u narodu. Ostaj mi pismen, pozdrav. :)
Dagle ovog na slici k\'o Carli Capin. Kakav praznik, sta se tu ima slaviti?Fala bogu da ovaj Carli sve cini iz inata i jos, molim te ijepo, odredjuje da se \"praznik\" slavi u cijeloj \"BiH\'. Pa kakva je ovo diktatura proleterijata majku vam u Zahide?
Jako čudno , Suljić se nešto u posljednje vrijeme opustio. Šta li mu treba, i ko li mu je obećao nagradu za ovo ? Do sada nije smio spomenuti riječ genocid, a kamo li nešto organizirati bez pitanja svog šefa Radomira Pavlovića,a sad obilježava i Dan nezavisnosti BiH. Da nije žalosno, bilo bi smiješno.