Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro smo vam naplatili Republiku Srpsku. I sad opet kmeeee. U svakom ratu IMA zrtve na svakoj strani. Boli nas briga sta vi o nama mislite. Ko ste vi? Niste bitni! Vazno je sta je sad i mi cemo nasu Republiku Srpsku odbranit opet tako i jos gore ako budete trazili drugo poluvreme! Nismo mi zaboravili sta ste vi nad Srbima radili u proslosti. Srbin cuti i ceka sa nozem i AK47/M70! Necete dobit ni milimetar Republike Srpske!
R.I.P.
Prosto ne mogu da vjerujem. Godisnjica masakra je negdje u zapecku portala. dok je na glavnom dijelu portala vijest iz Donjecka, nekakvi neo nacisti i Milovanovic otvara muzej...svaka cast klix!
50% zrtava nemuslimani. Mozda I vise jer nije svako ko nosi muslimansko ime musliman. Ima I steista I agnostika. Sta hocu da kazem je da zvijer nije birala zrtve. Moj mozak nemoze da shvati da se puca ili baca neki raketni projektil na civile.
Uvijek se treba pokloniti nevinim žrtvama pa bilo bošnjačkim žrtvama u Sarajevu ili jevrejskim žrtvama holokausta. Uvijek se treba pokloniti! Pozdrav iz Zenice.
S tugom i postovanjen se sjecamo neduznih zrtava gradjana Sarajeva. :(