Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo bezveze derete cipele, čuvajte i to što imate. Nemaju "ovi gore" sluha za vas :/
Neka Meho proda stan u Londonu i isplati im dio zaostalih plata.
Najveći problem vas radnika je što ste polupismeni. Unajmite advokate i tako rješavajte problem svoje firme, a ne ove ofucane ispade....plaho se oni nasikiraše i motivisaše da rješe problem vaše firme. Nešto ih mora NATJERAT a to nisu šetnje.
"u ponedjeljak ćemo pješice u Sarajevo, pa da vidim hoće li gospoda to dozvoliti bolesnim ženama" WTF? Zašto ne bi dozvolili? Svaka bolesna žena (isto kao i bilo kakva druga žena i uopšte bilo ko) naravno ima pravo da ide pješice u Sarajevo ili u bilo koji drugi grad. Ja sam recimo jednom išao pješice u Vlasenicu, a nije mi bilo ni na pameti da li će mi to neko dozvoliti.
Još malo pa će vlast organizovati novo takmičenje koje će biti okarakterisano kao sportsko, "Maraton za platu", oni koji prežive do cilja će umjesto plate dobiti adekvatan poklon...
jel to ko i za one iz Aide u vidu jednokratne pomoci.........koju onda opet traže? :)
Koliko moraš biti ogreznut u kriminalu i bezdušan da gledaš šta ovi ljudi preživljavaju, pa nakon toga obećati i slagati ili uopšte ne reagovati na njihove vapaje za pomoć... I svi mi skupa to gledamo kao da se to ne može nama desiti sutra ili što je još gore u istoj smo situaciji ali nas boli dupe... Kreten od naroda, to smo mi...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)