Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog ove farse sa Ministrom Sadovicem, SDA sigurno gubi na izborima. Prvo moj glas i moje familije mogu zaboraviti a imali su ga vec dvije decenije.
Bravo Bosnjaci,samo se glodjite do istrebljenja,olakstajte ovima u vasem okruzenju posao,debelo ce vas EU nagraditi.....
politika stranke ce uredno nastavit od dijela pod svojom kontrolom pravit utociste za barabe i tranzitnu zonu za zlocince i kriminalace uz pomoc bosnjacke dijaspore i uredno ce nastavit sa satanizacijom i getoizacijom naroda cija se krivica se ogleda samo u tome sto nisu na istoj strani, jer da su svi i priblizno kao sda i sbih privilegovani svi bi imali dva drzavljanstva, vise identiteta i brdo pasosa. u tom slucaju sa viznim rezimom ne bi bilo nikakvih problema. ako je neko zrtveno jagnje onda su to osnovna ljudska prava i slobode najkvalitetnijeg, i upravo zato otpadnickog djela jednog naroda.
Babo ti je glup pa te tako glupog sebi napravio.
Ni u snu nikad nisam mogao pomisliti da cu se sloziti sa jednim Izetbegovicem. A da se zna Sadovica smejnjuju smao zato sto je stao Srbiji i cetnickom agentu Tihicu na zulj. Svi ovi drugi \"razlozi\" su izmisljeni.
@@babin sin Glup si!
Gosp.Sadovicu imate moju apsolutnu podrsku i podrsku onih koji se nedaju zavarati tako lahko. Selam alejkum
A reis je jedini politicar sa ahmedijom na glavi! A Sadovic je marioneta babinog sina u borbi protiv Sulejmana Tihica koji se namjerio na kriminalce medju bsonajcima pa mu sada mnogi rado o glavi. Bakir najvise. Pitam se sto li se Bakir boji Tihicevih buducih akcija?
Bakir Izetbegovic je najveci munafik poslije reisa Cerica medju bosnjackim politicarima.