Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muhamede, nabavi nam oružje, valja nam se opet protiv ovih četnnika ratovati !
Ukinuti vojsku jer se generali i ostala stoka zajebavaju i troskare od nase poreze. Ukinuti drzavu jer je ko Corkan. Ukinuti begove koji su na vlasti od 1991.
@Sverige U pravu si, ali ja mislim da ovu državnu i fed vlast ;))
ovaj sa odbranom ima veze isto ko i Damir Hadzic sa telekomunikacijama he he he he blago nama sa njima
IDEMO POD ZASTAVOM ..MUHAMEDA.
@ Gracanlija: iz Gracanice je i kantonalni premijer TK, nemoj ni to zaboravit. ;)
Bravo Gračanlija Muhamede! Ako budeš k\'o ostale gračanlije biće ovo ministarstvo extra! Za sada imamo 2 gračanlija na vrhu - Mašića i Ibrahimovića. Idemo dalje popunjavati GRAČANIČKI BASTION!!!!!!!!!!!!!!!
LDIAU
ovo samo kod nas svaki mjesec neka primopredaja...neka nova lica...pa jos niko nije jasno objavio IMAMO VLADU...NOVI MINISTRI ZAUZELI SVOJA MJESTA...KRENULO SE SA RADOM... sve je nesto na pola...nesto na čekanju nešto kilavo... JEL IMAMO NOVU VLADU ILI NE?
Sad ce HODZA formirati \"Handzar diviziju\"! Oprez!