Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadranka Kosor odbjegla Srpkinja ,opet vam Srbi pomazu nemozete vi bez njih
hahahha,sreca da se Jadranka Kosor nista ne pita :)
Jos ako se mi slozimo eto BiH u MAP ober expresno ;)
Lijepo je vidjeti kako molite za preko reda clanstvo u nato, jelp usa, jelp...da se niste kome zamjerili kad vam se toliko zuri? Ehhhh....
svako se cese gdje ga ne svrbi, brate, neki jos ne znaju ZA KOJU DRZAVU lobiraju i rade, malo pobrkali, sta ces...ili je prpa od Srba jaca od svega...vrag ce ga znati, PARANOJA.
steta sto moram....da naranim krmad....inace bih jos malo....diskutovao....o gorucim problemima....Rudonja je bacio oko....na moju Sarenku.....ne ostavljam je dugo samu.....Pokazacu ja njemu....ko je alfa vo u nasem selu..... pozdrav za gradsku raju....
Niko iz naseg blentiteta sumskog ne smije vise da koristi nik Pravi Patriot !!!! Zna se da mi mrzimo patriote i da smo mi unikat nove EU tj da smo jedini genocidan narod u istoj i stoga strogo zabranjujem upotrebu rijeci patriota !!!!
RS=GENOCID.......ko o cemu ovi cobani sto se predstavljaju mojim nikom o selu ....kravama a evo sada i gumenim cizmama......ne zna seljak dalje od toga pa sta ces !!!!!
Samo jos da izujem.....gumene cizmice.... i da se zahvalim....gospoDZi Kosor....
Evo ja.....dojaho....galopom....na svom doratu.....da se druzim....sa strogo gradskom rajom...... Patriot Dingospo
Sta je Hrvatska tek godinu dana u NATO. Pa sta se onda hampa dize kod nas...
@axa ....zato sto su u Hrvatskoj svijesni sta cobani iz sumskog blentiteta pokusavaju i kojim su putem krenuli a to nikome ne odgovara pa ni Hrvatskoj sad kad je pred vratima EU da joj genocidasi prave nered u komsiluku !!!! Jos jednom hvala gospodzi Kosor !!!!
Zasto gospodja KOSOR ne lobira malo za Hrvatsku. Nije valjda da joj je preca bosna kod toliko sranja u hrvatskoj. Bosna ima lobista koliko hoces, ali niko ne zna za koga oni lobiraju, kao na primer ALKALAJ, SILAJDZIC, GANIC ( vec vise od mjesec dana neprekidno u londonu sredjuje za bosnu).
hrvatska i bosna i hercegovina imaju istog najveceg neprijatelja a to je ideologija o velikoj kraljevini srbiji, ako se popusti i vjeruje srbiji za vrlo kratko vrijeme ce ona opet udarit agresiju na nase dvije drzave!
civilizovan narod sta ces. nije ko mo, pogledaj nam samo komentara i gluposti. oni bi nas trebali okupirati na jedno 500, 600 godina da se malo u red dovedemo.