Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebo mater, pa vama "Bosnjacima" ni rektoskop nije ravan! Svaka cast junacine! Ko zna- malo se uvucete u paksu Paddyju, onda ga malo poduvate Bushu, tu i tamo se mora i guze malo dati... ko zna- mozda i uspijete da srusite Republiku Srpsku (malo sutra)! Hvala ti boze sto nisam "bosnjak"!!! SRPSKA NA SRCU- BOSNA NA KURCU!!
SARAJEVO - Visoki predstavnik Paddy Ashdown je danas donio Odluku kojom je svim gradskim općinama u gradu Mostaru stavio moratorij na promjenu naziva ulica, trgova, mostova i svih sličnih javnih mjesta te naročito zabranio bilo koju aktivnost s tim u vezi a za koju se smatra da je provokacija koja može nanijeti štetu reorganizaciji Mostara, saopćio je Ured visokog predstavnika. "Vrijeme je da se politika izvuče iz ovog pitanja", rekao je visoki predstavnik kada je donosio ovu Odluku. "Mehanizam postoji unutar Statuta grada Mostara, koji osigurava da se nazivi mjesta neće koristiti kao provokacija, te se pitanje naziva ne može iskoristiti kao sredstvo koje bi poremetilo velike napore građana Mostara da iza sebe ostave trusnu prošlost i krenu naprijed ka pozitivnoj budućnosti." Ovom Odlukom visokog predstavnika sve odluke donesene poslije 28. siječnja 2004. godine kojima se dodjeljuju novi nazivi su nelegalne i nastojanja da se promjene postojeći nazivi su suspendirana dok i ukoliko ove odluke usvoji Gradsko vijeće, u skladu sa Statutom grada Mostara, navodi se u saopćenju OHR-a. 25.2.2004. Pincom.info / Fena Paddy Tito :-) Haj jos i ove u Sarajevu posamaraj pa mirna Bosna. Plus tivra stare nazive gradova u RS i bices TITO legedno! Hehehe Zivio Uncle Paddy!
garibaldi uskoro ce mo se upoznat samo nemoj da se pravis da neznas za garibaldia jos da ti dodam da nemam sestre a ti imas brata
garibaldi nemas muda
Jebo ti ja mater u usta kitin pionir i sestru
Zadala učiteljica sastav na temu: "45 godina u mraku pod Titovim režimom". Svi pišu, samo Mujica sjedi mirno (napisao je jednu rečenicu). • Piši, Mujice, vrijeme prolazi! - opominje ga učiteljica. • Napisao sam - mirno kaže Mujica. • Pa šta si napisao, za to kratko vrijeme? Uzme mu svesku da pročita šta je to on napisao, a ono piše: "JEBO JA MATER ONOME KO JE UPALIO SVJETLO".
Samo Tile. Njegova drzava je bila od Triglava do Djevdjelije, od Djerdapa do Jadrana a Alijija bi se zadovoljio sa Sarajevom, samo da mu se viori zeleni barjak. To za mene nikad nije bio predsjednik."Rata nece bit´!" a 200 000 ljudi poginu. Da nam je DRUG TITO ziv pokazao bi on ovim danjasnjim majmunima kako se politika vodi i da ima preci stvari nego kako ce se ulice zvati i kako ce licna izgledati pa s tim u nedogled. Tiletov pasos pa gdje hoces, sadasnji pasos pa maximalno do Zagreba. Trebalo bi im u onu skupstinu staviti elektricne stolice, pa kad god mi zatreba viza za neku drzavu, jedan od njih da rikne, vidio bi kako se za pola godine ukidaju vize. ZIVIO DRUG TITO!!! p.s. oni se nasli da mijenjaju ime ulice. gadovi nacionalisticki.
Ide Tito vlakom kroz Jugu i voz stane. Pita Tito: - "Sta je bilo zasto stojimo." Odgovara mu vlakovoda: - "Nema vise pruge." Tito: - "Nema veze gradi novu." Vozi se Milosevic vozom kroz Jugu i vlak stane. Pita on: - "Sta je bilo." Odgovara mu vlakovoda: - "Nema vise pruge." Milosevic: - "Rusi prugu iza nas i gradi onu ispred." Vozi se Alija prema Zenici vozom i on stane. Pita Aljo : - "Sta je bilo?" Odgovara mu vozac: - "Nema pruge." Odgovara mu on: - "Drmaj ih nek misle da se vozimo." P.S. Mjenjaj narode imena ulica da ne bi skontali da nas voz/vlak STOJI.
Garibaldi Garibaldi kome ti ublehe bacas normalno da se ja vise necu prepucavati sa tobom ti si jedan balavi H primitivac a ni brat ti nije nista bolji. necu ti vise odgovarati na ovaj nacin nego na onaj koji si ti meni namjenio......
Mostar dobio Trg Mate Bobana MOSTAR - Općinsko vijeće Gradske općine Mostar Jugozapad juče je donijelo odluku da se Trg hrvatskih velikana od sada zove Trg Mate Bobana, prvog predsjednika Hrvatske republike Herceg Bosne. SAMO NAPRIJED RVATI,BOSNJE CE ZA 30 g. OPET DA PUSE.
Glup si Čoek nema šta,mrsko mi se više prepucavat s tobom idi beri baje kitin pionir
Znali ko od vas sto toliko pametujete, gdje je ulica zvana Istarska, pa ce se viditi koliko vas je stvarno, doslja ili djuguma ili papana, zali boze kaldrme sto je gazite, jeste sve zatrovali, nema gore bolesti nego biti seljak a ni mahals mu nije daleko.
garibaldi jel to sve sto je ostalo od tvoje hrvatske kulture. nista ljepse nego kas se tako ljepo upalis
Za ovog Kitinog Pionira pardon Titinog samo da ti nesto porucim, NEMA ODMORA DOK TRAJE OBNOVA NECES DA SPAVAS DOK TE UDBA TRAZI NACI CEMO TE U MISJOJ RUPI MRS U PRICKU MATERINU, SVRATIM TI JA MEDJU GUZOVE KITIN PIONIR,DA VIDIS STA JE CUNA PRAVA PIONIRSKA, SUTI BOLAN EROTIKA,U KRVI NAM JE DOBRO SI REKO DA PROGANJAMO TAKVE KO TI I OVE OSTALE SELJAKE ZADOJENE,TREBA HILJADU GOLIH OTOKA NAPRAVIT JEBEM VAM MATER CETNICKU USTASKU, BALIJSKU I SIPTARSKU,PROKLET BIO IZDAJICA SVOJE DOMOVINE
EKSKLUZIVNO IZ BEČA: Kako je potrošeno 2,5 milijardi dolara ????? KAKO ' SVIMA JE JASNO