Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Denis Penis Chalenger, sine sarajke i američkog ratnog diplomate, valjda navikao na klepanja grantova i donacija. Uđe to u krv! Čuj preko NVO-a 70.000 KM uzeli za 50 saksija sa koprivom. Ooooooooooj jarane!
@Berac Posječeš stabla i srušiš bogom date prelijepe parkove da bi tajkuni zidali zgrade i shopping centre, a zatim daš pare nekim uhljebima da sade travu po fasadama za 70.000 KM.
@dmachiavelli Tako se čovjek preziva šta je tu problem? Neobično jelde čuti neko prezime a da nije jedno od onih iz mahale iz koje nisi maknuo cijeli život.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bože kad bi živio 50 života ne bi mi ovoliko prevara palo na pamet. Čuj zelena fasada i to 70.000 KM???
Ipak znaju travu saditi Haj dobro je barem nesto znaju raditi
Šta Skaka kaže na ovo.
Nije "uredu" nego "u redu". Ured je kancelarija.
@grb2 Ne nego "u redu", poretku (a ne haosu), uređenom poretku, sređeno, uređeno... Riječ "red" ima više značenja: red čekanja za nešto, red kao poredak, uređenost kao suprotnost haosu itd. Je li dovoljno, ili da pišem još? Lijep pozdrav, nema razloga da te vrijeđam, nisi ni ti mene.
Jasta je nego uredu, sta vi znate sta je zeleno
koja je ovo glupost..
brsljanu smrti nema, ne volim ga nikako, i kad ga zelis iskorijeniti izadje opet da te iznenadi, u mom slucaju neprijatno😏
Uhhh dobro je, baš sam bio zabrinut
hajde ti objasni uznemirenom građanstvu da svaka biljka ima svoj prirodni ciklus, nema šanse
veze ti nemaš...
@pitzkatimaterna, bitno je da ti imaš...
mogli su zid marihuane zasaditi za te pare, a i veca ni atrakcija bila realno. jaci bi bili od amsterdama
To je ono "bas ovako je i trebalo ispasti".
Ili su troškovi održavanja otišli u džepove članova te iste nevladine organizacije , vrijeme će pokazati svoje mada koliko ja poznajem ovaj narod u ussranoj državi nešto slabo vjerujem da će ovo procvjetat .
jašta.... puca od zdravlje i ljepote!
žičara? nešto su stali sa izvještajima o broju putnika
žičara se žičari...
sve super...samo se nesto sasusilo....jah....