Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Retardima se ocito ne da objasniti. Evo ti pa pogledaj da je Lajcak rekao istu stvar i podcrtao je kao najvaznije pitanje:: http://www.sarajevo-x.com/clanak/090123126 Naravno, da je Lagumdzija to rekao svi bi ga hvalili kako je jedini uvidio centralno pitanje u ovoj prici. Posto je to hare uvidio, prica je suprotna. Posto si totalno paglu, evo da ti bojicama nacrtam: Ako Lajcak ode sa funkcije VP, a novi bude imenovan za 20 dana, onda imas 20 dana praznine tokom koje nema VP i niko nije ovlasten da vrsi njegove ovlasti. Kontinuitet se osigurava tako sto PIC imenuje novog (ili prenese ovlasti na zamjenika), a tek tada Lajcak formalno odlazi.
jos uvijek ne kontam posebno nakon sto je eno citirao ono sto nema. Haris nigdje ne koristi ime Lajcaka i kontinuitet vezan za njega vec \"kontinuitet Ureda visokog predstavnika, a pogotovo kontinuitet ovlasti samog visokog predstavnika\". Sto hoce reci da nema pojma o pravo, o politici jos manje i bolje je nekada da suti i da ne valja gluposti. A ti eno nastavi kontinuirano biti neinformisan i pusi u spaljena Haretova krila!!!
\"Covjek kaze da je nuzno da Lajcak vrsi funkciju do onog momenta dok se ne imenuje novi Visoki predstavnik ili dok se nadleznosti ne prenesu na nekog zamjenika, sto moze samo PIC uraditi.\" ne znam jel namjerno, ako nije, glup si ko noc brate...
sta je pisac htio reci???? glup si ko tocak!!!!!!! nista nije logicno sto si rekao..procitaj jos jednom pa se ponovo javi, ja bolida braco draga...hehehe...
A sta ces kad do tog trenutka ipak dodje, a mora jednog dana...sad ili kasnije, u cemu je razlika...
@ne kontam Ne kontas kad si paglu. Covjek kaze da je nuzno da Lajcak vrsi funkciju do onog momenta dok se ne imenuje novi Visoki predstavnik ili dok se nadleznosti ne prenesu na nekog zamjenika, sto moze samo PIC uraditi. To isto je Lajcak rekao, nakon sastanka s haretom: \"kontinuitet rada Ureda visokog predstavnika i specijalnog predstavnika EU u BiH će biti osiguran\", naglasio je Lajčak.\" I \"nakon čega se vraća u Sarajevo da zajedno sa članovima Vijeća za implementaciju mira i saradnicima u Uredu visokog predstavnika i specijalnog predstavnika EU traže i nađu rješenje koje će osigurati kontinuitet u radu tog ureda.\" Poenta, kad se tebi i takvim komunjarama mora nacrtati, je da BiH ni jednog momenta ne smije biti bez Visokog predstavnika i bonskih ovlasti.
ne kontam - nuzno zadrzati kontinuitet visokog predstavnika!!!!!!?????????????? Zna li uopve ovaj covjek sta govori! Jadni smo ti mi, majko moja mila ko nam vodi drzavu i ko naglaba o \"kontinuitetu\".
nužno je i tebi zabraniti da se baviš politiko, kriminalčino jedna.