Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ih treba smjeniti. I Dusku i Bakira i sve redom. Oni apsoluitno ne vladaju materijom, objavljuju neistine, unistavaju ljudima zivote. Vrijeme je da im neko sabere.
VRATITE FAHRU U RODNE PRIJEPOLJE,,,,,,,,,APEL UN GODINA POVRATKA 2010
Cini mi se da je bilo i za ocekivati ovakvo nesto od nasih vladajuci faraona i svih njihovih podanika.Samo sada postavljam pitanje ko je slijedeci i gdje je kraj ovom ambisu koji se zove drustveno-politicko stanje u BiH?! Hocemo li ikada dignuti svoj glas i reci dosta je vise raznim oblicima tlacenja?! Naravno,najiskrenije zahvale za cjelokupan rad gosp.Duski Jurisic!Sa iskrenom zeljom da cemo jos mnogo godina moci uzivati u njenim emisijama!
hajd pustite molim vas,moramo znati razlog sto,kako,zasto,da bi komentarisali situaciju
ma dobra je Duskica,istinska Bosanka,samo mi se ne dopada arogancija kojom ponekad vodi emisiju i plasim se da nije pod nesvjesnim uticajem spijunskih sluzbi i njihovih laziranja!
TRBA NJIH DOSTA SMJENIT,NECEMO ZA PREDJLEO,RUCAK,VECERU SRBIJANSKE FILMOVE NA BOSANSKOJ TV SRAMOTA!!!
hocemo Sukriju Omeragica i sve izbacene zbog nje natrag!
trebalo je to daavno uciniti,zena jednostavno blefira i radi za dabica.
ma šta kažeš, mislite da je neko budala..smijenjena sa pozicije a ostaje da radi na FTV-u !!! koje manipuliranje i zamazivanje očiju, užas. samo ne znam, do kada više da narod pravite budalama i totalnim idiotima. sa druge strane, da si iznijela validne činjenice i argumente a ne politički pokrijepljene, ne bi bilo govora o tužbi. međutim , jasno je koliko oraha u džepu, dotična ima!!! a takvo novinarstvo u ovoj državi ruši koplet sistem.
Davno je trebalo otjerati ovu bezvezaru
Od onih sam koji smatraju da ovao osoba smjelo iznosi skriveni prljavi ves ove danasnj, poslijeratne \"elite\", odnsno pseudoelite, i svaka cast na tome...ALI... ...rijetko se ko kod nas bavi sljedecom temom: \" Licni sukobi upakovani u politicke ( i brnuto)\". Kako znamo da tu nema licnog sukoba. Mislim, uz duzno postovanje prema njenom drustveno-odgovornom novinarstvu, ona zna prec granicu i biti provokativna, u smislu zna lako uvrijedit osobu, na onom licnom a ne drustveno-olitickom planu. Mozda se noko od ovih novokomponovanih \"eltia\" naso malo uvrijedjen...ko zna....
Veeiiki pozz vječitim prepucavačima na sa-x forumu!!!!!! Ja nekako ne mogu iz glave odagnati pomisao kako je glavnu ulogu u svemu ovome ipak imao BH Telecom, i njihova prikrivena ekonomska prijetnja usmjerena prema FTV-u, a ne Avaz. Nemam nekih argumenata ili saznanja za to, samo mi je to prvo palo na pamet kada sam čula za otkaz i nikako da mi ta misao sad ne izlazi iz glave... U svakom slučaju, PODRŠKA DUŠKI (ženska solidarnost)....
Ne valja joj ime, kao ni doktorima, sestrama i ostalom predratnom osoblju bolnice Kosevo, uposlenicima poste, elektroprivrede, toplana, pivare itd. Svi koji nisu Bosnjaci i to \"provjereni\" (citaj stranaski kadrovi) mogu se kupiti iz Bosne. To zna svako.
DUSKA JE KRALJICA!!!!!!!!! AVAZ JE NAJVECE ZLO U OVOJ ZEMLJI!!!!
@bosanac kazes:\"dnevni avaz suradjuje sa NY times-om i to dovoljno govori o tome da li je fahro uspjesan ili neuspjesan biznismen...\" On ne suradjuje sa NY times-om, vec objavi njegov dio stampe. Znaci tipicno iskoristavanje malih od velikih, da bi se mogao hvaliti kako dnevni avaz suradjuje sa NY times-om (samo reklama). Sto nije obratno, sto dnevni avaz ne izbaci svoj dio u NY times-u.