Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E da vidimo sad hoću li kupovati kalaš ili ima Europe i pravde
E čuj sad da ga kupuješ. Šta si čekao do sad.
Pa kako može postavljeni predstavnik međunarodne zajednice da bude nadređen predstavnicima naroda? Da SDA tallibani imaju hrabrosti - uradili bi isto, a da imaju pameti - podržali bi Srbe. https://youtu.be/mbmc25_REb8
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
medjunarodna zajednica (šta god to bilo) je najveći krivac što se Srbe pustilo da opstruiraju državu evo 20 tj. 30 godina ako računamo i rat...još malo pa ćemo se morati izvinjavati govnarima što smo preživjeli i što je BiH opstala...
Samo vi gledajte ko ce koga uhljebit na budzet, kako pokrast i cekajte da vam neko drugi vodi drzavu. MZ ne postoji btw.
@Israel nisi baš na pravoj adresi...ako neko mrzi uhljebe i vladajući minder taj sam...medj. zajednica postoji i te kako kad je njihov interes u pitanju..ako im je interes mir biće mir ako im je interes rat biće rat...ako treba uvesti akcize uvest će se...ako treba praviti hidrocentrale pravit će se ili se neće praviti...pustiti kineze ili ih ne pustiti itd..itd..al da se previše igraju sa Srbima i to samo zbog nekih milion i po muslimana igraju se....
Da vidimo ko će sada nastradati. Da li je Incko dosljedan i hoceli iči do kraja da se obračuna.
Čuj, Srbi pričaju o ljudskim pravima? Svašta sam čuo ali je ovo ipak Naj!
RS je zadnja i posljednja oaza srpskih terorista bivše Juge.
Stani malo Duduče, šta ti hoćeš? Hoćeš miran razlaz? Pa niko ne brani vama Srbima miran razlaz. I ja sam za miran razlaz, ali taj razlaz se ogleda u tome da se svi Srbi kojima se ne sviđa ovakva BiH i koji je ne smatraju svojom domovinom mirno raziđu iz BiH širom svijeta, od istoka do zapada. To je taj jedini miran razlaz koji možete dobiti, a ako budete tražili neki drugi miran razlaz bojim se da možete dobiti samo to da ćete se onda morati razići milom ili silom.
e sad ste prdnuli u sesir
Međunarodna zajednica igra prljavo! Nakon decenija suđenja pred Haškim tribunalom i donešenih presuda sada toleriraju negiranje tih presuda i veličanje zločina. Ispada da nema iskrene namjere da se zločin osudi i da se duhovi prošlosti smire.
Baš me interesira da li će gdin Inzko izraziti zabrinutost.
Incko ide ti tužba antifašističkog naroda BiH ako budeš samo zabrinut
Nisam shvatio, misliš li na Aliju koji je uvukao narod u rat i skinuo potpise sa tri sporazuma? Ili na Nasera Orića koji je bio strah i trepet u Srebrenici i pobio stotine Bošnjaka (plus hiljade Srba)? Ili Juku Prazninu, Ćele, itd?
A zašto je tačno sjednica "sporna"? Ljudi glasali, izglasali i obrazložili... Čak sa velikom većinom...
Jarane Inzko je opasniji za BIH 1000x od Dodika, RS je mala maca koliko EU mrzi BIH
incko pisa cuceci
Bas sam se razocarao, evo necu moci spavati od silne tuge, bas me briga sto jedni drugima daju odlikovanja...
Ja ne razumijem vas izmišljena nacijo Bošnjaci da ste mislili da će Srbi poslušati Inzka? Vama su zločinci njima Heroji,Srbima je Naser zločinac kao i Sefer i Dudaković a vama heroji. Svako brani svoje i voli svoje i to trebate sebi utuvit u glavu. Niko ne pobija tezu da nisu uradjeno zločini na sve tri strane al vi samo spominjete zločine nad vama Bošnjacima. Čitav svijet bi trebao priznat te zločine a zločine što ste vi radili šta nagraditi ili priznat kao usputne žrtve.
To su luđaci koji ne znaju guzice oprati, 🤡🤡🤡🤡