Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesam za uklanjanje travascitke Zeljka ali nisam siguran u ovom momentu da ima neko drugi da bi mogao da genocidku izvuce iz zivog blata u koje svakodnevno tone sve dublje.
ovo su poslednji trzaji propale koalicije SZP..u Sarajevu im se sve raspalo a sad su krenuli da mesetare po Srpsko, misle tu ce med da naberu.Njihovu nesposobnost, podanistvo i izdaju narod ce da kazni na narednim izborima.Oni cenzus nema da predju.
@feks Baketa i treba da kazni ali ja govorim o Srpskoj..federacija nas ne interesuje
Jest ga krenulo danas :))))
pošto su Bošnjaci postavili vlade u srbiji i crnoj na red je evo došla i rs!
Gotov si Milorade ....!
FAKAT TREBA IH SM8JENIT!!!! KO CE DOCI NA TA MIJESTA??? degen do degenerika. Dok se onda ovi novi namire kesa i pozaposljavaju svoje... ma u kyrac
Ovi Bošnjaci su ubedljivo najjadnija i najsmešnija "nacija" na Balkanu i u Evropi pa i puno šire od kad postoje ljudi na zemlji!!!
Evo ti banana
Dobices je ti
PRIKAŽI ODGOVORE (4)