Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
djeci u Etiopiji kad pojedu pola kriske hljeba majka kaze "kako te nije sramota toliko jest,djeca u Bosni nemaju ni toliko"
Ma hajde prodat ce se ko i hurme na pijaci 😁😁😁
Rasturiti ce to ratni i portni profiteri ko da je nikada nije ni bilo. Ne sekirajte se nista.
Sramotno je da se vi išta pitate a da nije u nadležnosti jedne općine BiH, dakle mrrrrrš
Ništa nisu fulali,reala čista a što se furamo na drugu priču je naš problem...ovo je za doživotno odricanje bavljenja bilo kakvim društvenim i političkim radom sadašnjoj garnituri vlasti
Bosna i Hercegovina ima mogućnost da sama proizvodi i da izvozi, naročito prehranu, ali je problem u organizaciji i politici. Zato građani Bosne i Hercegovine netrebaju toga da se stide. Neka se stide oni koji su nas doveli do toga.
Bar da mjenjamo vodu za hranu.
Sramotni ste vi koji se bavite samo kritikama, imate dio vlasti a ne radite ništa
zar ima još iko u ovoj zemlji da se čudi bilo čemu?
Mene stid majke mi
Imamo 980 parlametaraca i 164 ministra, 3 +2 presjednika ,a ovamo svijet nam salje hranu kao humanitarnu pomoc. :)
nemojte podcijenjivati Biseri šleper makarona treba za veceru , bas sam swatka
Pa kad se poplavaju svi nasi politicari naravno da ne ostane narodu nista za osnovnu potrebu. Plate u kantonu od 4500 do 7000 Km. Ministri od 2500 do 3500 u kntonu. Federalni nivo ide 20 % gore. Srzavni jos 20 % gore. I kako da mi od vas skoro 1500 politicki angazovanih genetski modificiranih govnadi uopste o necemu razmisljamo. Za nasu stranku poruka nije adekvatno za fortu da ima 3500 kao ni za mandica 4200. Dok kao politicari primate te plate sve je suplja.
Mi volimo sadaku.. Evo lozimo se i kad nam pekare poklanjaju hljebove
Nesto nam milo u dusi, ispuno nas toplinom.. Kad se dzabice dokopamo
kad je dzabe i Bogu je milo end drago
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je sad dobro kako ce biti, molit ce te vi za jos pomoci. Samo birajte sejdu
Problem je što i donacije imaju kraj
Eto kako nas ovi iz SDA predstavljaju u islamskom svijetu. Ljudi nam doniraju Hurme i Hljeb.... Pa samo budala se ne stidi zivjeti u Bosni. Eto do cega smo dovedeni od strane ovih nacionalista. Opet stoko glas daji istima nek se bogate a ti jedi doniraju hljeb...
Ova debela krmača na svoje gorile i obezbjeđenje i auta potroši godišnje 228.000 ovih paketa.....