Komentari (234)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da je nonsens, ali Covic je prvi blokirao reviziju tuzbe protiv Srbije.
Mislim da je izraz koji gospođa traži : KME.. I jedna i druga država su se brutalno miješale u rat u BiH, samo je to Hrvatska radila otvorenije i bez ikakve zadrške . I to se iz lresuda vidi.. Ovo su veliki dani za BiH. Sada samo treba igrati mudro i uzdržano..
@kasperSRB nije to baš tako kako ti predstavljaš! Vaš Užički korpus je više bio u Bosni negoli u Srb! Samo vaš slobo je bio pametan a tuđman glup ko' ku..., pa sada imamo ovu obsurdnu situaciju!
Ma uglavnom, ni sa balijama, ni s četnicima, suživota nema niti će ga biti i jednako tako odgajam i svoju djecu. BiH će uvijek ostat razdijeljena zemlja i ja i bilo tko od mojih, NIKAD neće biti bošnjak.
Vidi Senke kurve
Balinka ???
Sa aspekta pravde mozda i jeste nonsens da i Srbija nije odgovorna za UZP, ali sa aspekta prava sve je jasno crno na bijelo
Droljo stara jebali ti ustase mater
Bosnjaci su se borili da svi zive imajuci sva prava jednaka,nikada nasa komanda nije naredila zlocin,pocinili su ga pojedinci i neka svako odgovara,makar se radilo o rodjenom bratu,ali ovi su otvoreno cinili zlocine sa vrha ,komanda je bila ubi sve,protjeraj,......i zato su dobili zasluzenu kaznu......a Covic sve hrvate stavlja u kos zlocinaca,nazalost....
@selo1968 zato ste doveli osamu bin ladena i njegove mudzahedine? Da s njim odsijecate glave?
Pa nonsens je da ti branis ovakva govna kravo glupa ... E evo su balije za pare brate i Mladica bi branili , zato nikad nece od nas ni biti nista...
pa dobro, srpski UZP je legalalizovan i i zove se "republika srpska", bilo bi previse jos jedan legalizovati, tj. osporiti da je postojao, ipak se na greskama uci. :)
Što si iznenađena, Senka? Imali su bolje advokate!
Ova Nozica kao advokat branila Hrvate i hrvatske interese... I sad Hrvati plaču nad presudom za zločine na muslimana. Trebali su sebi bolje advokate naći.
kakav nonnnnsens sesssstre mi
NONSENS😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Nosens je draga Senka da žrtava pomaže dželatu da ga oslobode. Poznato je inače da su advokati bez karakterniji čak od političara ili pak od estradnih umjetnika.
Nemogu bez srba pa to ti je....,sta vam je samo se za srbe hvatate bilo dobro il lose!!.
Što si ukrala Sebiji šal😂
To je prvo pitanje koje mi se postavilo... Kako HERVATSKA, a znamo svi da JESTE, a kako to da NIJE NIJE za koju je bilo evidentno DA JESTE? Sta je CILJ te odluke? Jos vise ZAVADITI Hervate et Bosnjake, mozda?