Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
optimisticno i realisticno :)
hajde konačno da ova zemlja krene prema EU integracijama... a to može samo s sdp-om.
Opet niciji jezik! \"općim izborima\"= opstim izborima \"za implementaciju\"= za implementiranje SDP ima bezrezervnu \"podršku za formiranje nove proevropske vlade koja će ubrzati EU i NATO integracije. Cisto srpski. SDP ima bezrezervnu popotporu za formiranje nove proe(v)\"U\"ropske vlade koja će ubrzati EU i NATO integracije. Bilo bi na hrvatskom. Volio bi kad bi to mogao da procitam i na BOSNJACKOM. Prilonite se nekom, vidite da ste IZGUBLJENI sa vasim tzv. BOSNJACKIM.
Mislim da SDP i Sar-x trebaju prestati sa praksom da iznose samo stavove SDP-a nego da prenesu i mišljenje onih sa kojima se sastaju. Na ovaj način izvještavanja samo frustriraju ljude koji očekuju više od njih. Koliko ja mogu pročitati SDP je već sredio i Dodika i Čovića, a bogami i Tihića. Bojim se samo da se na kraju ne razočaram?
sdp naprijed!!!!!!!!! to zlatko , samo naprijed
ma Zlatko najbolji politicar, sa sdp-om do boolje situacije... samo naprijed
ako sdp ne uspije srediti ovu situaciju niko nece...
Svaka čast Zlatko, samo naprijed!!!
Bravo SDP, bravo Zlatko. Odmah nakon izbora, preuzeli su odgovornost, i rade, i hvala im sto su uspjeli smiriti nacionaliste, i sto se pocelo pricati o rjesavanju problema....
AU SKINULI SMO FARMERICE, TOLIKO O WALTERU I DRZAVI ZA COVJEKA, SAD SAMO HAPA LAPA, JOS 4 BACENE GODINE U NEPOVRAT...
lijepa priča nema šta....ali se zato u parlamentu nešto ne slažu malo radili,jeli,pili i onda do polovine decembra ništa! ;)