Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel to nedzad brankovic osnovo udruženje koja ubleha za izvlačenje para i pljačkanje naroda i to swe po zakonu jel mamicu vam vašu ajd recite koliko bi koštala izgradnja pruge od sarajeva do višegrada ????
Ovo je dokaz da se i ludaci bave svacim,posebno u ovim vremenima a Sarajevu ta pruga netreba ni u kakvom vremenu jer ima preca posla na sve strane...
A šta bi sa trebevićkom žičarom?Ovo je jedna od budalaština kao i bošnjačko pomorsko društvo. Ko se uželio Ćire eno ima štreka od Višegrada. Sasvim dovoljno.
Lijepa zamisao. Uložite te silne pare u obnovu pruge koja je 99,9% u Republici Srpskoj. Što da ne
Stvarno sam za svaku dobru inicijativu, ali ovo mi zvuci kao prava ludost ili neki crtani film!!!! Ko ce normalan dati 60-70 miliona za \'Ćiru\' a nemamo toliko ni za regularnu zeljeznicu! Na to sve \'return on investment\' je na ovom projektu NEMOGUC, jer kroz turizam u BiH se ne moze doci do tih para ni za 20 godina! :( Lijepa zamisao, ali stvarno preskupa....
JESU OVI NORMALNI?
Hoće li biti radnih brigada ?