Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije sto nas lazete vec sto mislite da vam vjerujemo. I ne treba vam informativni program, isti je uglavnom i do sada bio na nivou djecjeg programa. Tu ste u pravu, tu mu je i mjesto.
FTV ce zavrsiti kao i radio 202
Za gov.anc.e Vaskovića: A ja sam shvatio da si lopina kakva se rijetko susreće. Normalno je da će ova staljinističko-goebelsovska bagra sa SA-x od takve lopine praviti žrtvu, sve za interes Zlajogluove unitarističko-fashističke politike.
Da, mi smo budale koje bi trebale ovo da progutamo. Kao u decembru se nije znalo da ce Duska dobiti spor. Hajde Sabicu, smijesan si, biti direktor javnog emitera koji nema informativni program - halooooo javnog emitera!!! Sad ces tek da vidis sta ce se desiti, mislis da ce Duska odustati od svojih prava?
Emisija 60 min Emitirat ce se u 21 h i 30 min Bit ce u sklopu djecjeg obrazovnog programa Rekose u FTV Da po prikupljenim informacijama s terena DJECA SU JEDNOGLASNO IZRAZILA ZELJU DA IH OSOBNO BAKIR SVOJIM MONOLOZIMA ULJULJA U SAN
. baš ste nas oduševili. niti ste nas pitali nit ćete nas pitati, a sve \"za nas i u naše ime\". zahvalni smo vam do neba i nazad. toliko da vas više nečemo gledati, htjeli vi to ili ne. nadamo se da ćete odustati od dijela pretplate koju uplačujemo, ili da je umanjimo za vaše \'negledanje\' .
Znači, unitarističko-fashistički program FTV se nastavlja.Ni riječi o Zlajogluovom reketu i Mesarevom kupovanju i neplaćanju glasova! Aferim!
Dokle mozete ici, vrijedjajuci nas gledatelje smatrajuci da nista ne kuzimo, fuj fuj fuj fuj. Sto fino ne kazete da je citava firma taoc \"necije\" zelje da se hukne Duskici :D Imajte bar m... to priznai.