Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja koliko vidim ovo je klasična populistička priča ovog Plešea. Nigdje dokumenta, nigdje ništa i da se naivan narod odmah uhvati na tvoje optužbe? Ovaj Srđan je veliki borac i veliki čovjek zaista pratim njegov predani rad na prostoru Novog Sarajeva i sve riječi hvale za njega.
@aladinovalampa ja sam iz novog sarajeva i odgovorno tvrdim da je momak uradio za svoj mandat više nego svi za par godina. Na narednim izborima u kojoj god stranci bude ima moj glas i glas mojih bliznjih.
Cuj da je Srle nacionalista ili rasista, covjek je primjer kako treba da se radi u lokalnoj zajednici.
Srdic pedofil javljo mi se na fejsu dok sam u srednju isla
JEST GARAV
Srki koldzin i bulentov dupelizac
Srđane, puna potpora za sve inicijative, samo uporni kao vi mogu uspjeti nešto realizovati u moru javašluka, lopovluka, kriminala... Roberte, jadno, žalosno, nisko, glupo, nepromišljeno! Valjda nije odgovorio na tvoj ljubavni zov pa mu se svetiš!!!
Sto vas cudi taj Robert kad mu i premijer lagano gura migrante u Sarajevo. Svi oni guzice daju Amerikancima, samo da ih cuvaju na vlasti.
Ovima koji kazu da je to ok i da nije rasisticki bih postvio pitanje koje boje koze su bili Muhamed i ostali poslanici?! Rasizam je rasizam, debili
Samo je na balkanu "normalno" reci niger, garavi, hitler je bio upravu itd veze mi nemamo sta je postovanje prema drugima a kako cemo postovati druge kad mrzimo i ove koji su na izgled isti ko mi
@fbUser1568462709 mu nemamo problem sa rasama vec lopovima i nacionalistima
Tužibaba
Haahahaha lol debilan al dobar nasmijao si me amigo ajde adios
imam i ja jednog garavo u gacama
Selo gori, a baba se češlja! Bave se sporednim stvarima, a pred našim očima se dešava naseljavanje desetina hiljada (sutra i stotina hiljada) nelegalnih migranata iz muslimanskih zemalja kod Bošnjaka. Pravi se logor tipa Gazze sa kojim će nestati sa lica zemlje i Bošnjaci i jedina im domovina BiH.
Rasisticka govna...
Sta ocekivat od vlaha? Oni su jos uvijek zarobljeni u kosovskom boju.
Tako i treba, sve ove fasiste kaznit prvo po dzepu, pa onda i ako treba u zatvor... Ovakvi isti fasisti s istim idejama, vrijedjanjem drugog i drugacijeg su poceli ratove 90tih