Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lažni socijaldemokrati DF-a zaveli su narod, uzeli glasove pod maskom ljevice, a onda otišli SDA-u. Željko ti si OK čovjek, ima oko tebe još nekoliko prihvatljivih političara, ali DF ti se pretvorio u hoštaplersku stranku i postao najveće kukavičje jaje u gnijezdu ljevice. Sviraj kraj.
Povraca mi se od ovih goluba prevrtanera... a stranka penzionera je posebna prica..nije mi ih zao ni sekunde .... neka su im penzije 326 maraka jer ocito ne mogu skontati ko je uzrok da nisu imali povecanje 11 godina i vjerovatno dolazi vrijema da ih nece dobijati nikako
Ademe, jesi li dobio mjesto asistenta na fakultetu? Srđane jeli ti žena dobila posao a ti 50000 nečega?
zeljko nauci od nase stranke kako se pravi stranka
e moj zeljko sta radis sve to ljudi rasturaju kojima si ti vjerovao. to samo ti treba da se zapitas sve je do tebe.
Je li to ovaj? :D http://nap.ba/new/vijest.php?id=20116
http://www.igreklik.com/slike/images/57009607740853877721.jpg
http://www.igreklik.com/slike/images/48175494886426751515.jpg
http://nap.ba/new/vijest.php?id=20116 jel to ovaj maksum "A, prilika je, kaže Olovčić, mnogo. Potencijali zemlje nisu iskorišteni ni izbliza." , ako je to taj vijecnik onda http://i31.photobucket.com/albums/c362/Robi_Stratus/Nadrealisti_Nova_godina_reuf_i_tiho_zps7wnszhg0.gif
E pa sada, ovi papci, kako ćete prolaziti ulicom i kroz svoju mahalu? Dignute glave misleći da ste ispali pametniji od ostalih i pogotovu onih koji su glasali za vas. Ne, hodaćete na prstima i sve krajem ko prave p...e!
http://www.igreklik.com/slike/images/30542611849463382965.jpg
sta su cekali do sada, potrcali kod onog kepeca moralnog... smradovi jedni
gej asistent na faksu i propali fudbaler...
Željko hoće pošteno pa im vjeruje da neće otići i ne obaveže ih bjanko ostavkama. To SDA iskoristi u ovih par mjeseci i amputiraše DFu i ruke i noge. Još im je samo onaj mali mozak ostao za kojeg ni ne znaju kako i za šta se koristi.
gledaj ovih golubova prevrtanera,e jeb.m ti stranku sa ovakvim kadrom
pa posteno rade svoj posao ! kurvaju se
Džo Kol zna kako se vodi opŠĆina...