Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Nebitno: Hvala ti sto pripadas ovom 0,1% i sto izgleda ovaj, nekada bijaše, grad nije potpuno zapao u malogradjanstinu... obicno nikada nista ne komentarisem, jer vidim da eha nema, ali dokle vise sutjeti na sve sto su nam *skorojevici donijeli sa sobom...?!
A i ti si nasla ovdje da ostavljas takve komentare, sta si ocekivala ?:D ovdje ima 0.1 % normalnih, nego nemoj se uzrujavat zbog idiota samo ignore .)
RESPECT za elokventnost!!! Kod nas se, kad se neko ne slaze sa tudjm misljenjem, samo uzvraca psovkama i vulgarnoscu... izgleda je pespredmetno ista i pisati i komentirati....
Ta ce pauk
Ne sa.ri
proslo je vec 7 dana i jos uvijek stoje po putu parkirana vozila u navedenim ulicama.vrijeme je da pauk sluzba pocne obavljati svoj posao pa kad fino kazni vozaca nece mu vise pasti na pamet da parkira na cesti.treba uvesti red.
Što se tiče odvoženja nepropisno parkiranih autobobila... evo, jedan primjer neprofesionalnosti nadležne službe. Moj autombil je od petka (početka kijameta) stajao parkiran na Trgu heroja, prekoputa picerije *Happy . Ponavljam, stajao na parkingu, ne nasred ulice...uredno *odlopatan i očišćen....danas dolazim da uklučim auto da s emalo ugrije, kad tamo, nema ga. Nikakve obavijesti, ničega. Da nije bilo lokalnih *mahalaca koji znaju sve i svasta, ne bih ni saznala gdje mi je auto. Premjestili su čitav niz automobila na sasvim drugi parking, na kraju naselja... ne znam kome je to smetalo i zasto, jer je ulica bila prohodna i očišćena. Sad me samo zanima do kada ce svi ti automobili stajati na novom odredistu, da li će ih ponovo bez ikakve obavijesti pomjeriti na neku novu x lokaciju i da li ce nekome pasti na pamet da nam naplaćuje kazne zbog *nepropisnog parkiranja....
Jel\' moguće da ste im i paukom zaprijetili? Svaka čast! Al ste ih uplašili!