Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otac i sin Bekrija i Ljubo Seferović tri puta su oslobađani zato što se na njima kao Romima ne može formirati i gurati politička agenda. Da su Seferovići, kao stvarni krivci osuđeni, ne bi bilo NIP-a, Trojke, ne bi Hadžifejk žestoko profitirao. Ovako ostaje nam da pravdu čekamo na Sudnjem danu.
svima Njima u ovome slucaju je zajednicko da su se svi udebljali po jedno 30 Kila
ovo je Odavno postao Politicki proces Gdje NIP koristi Memice za predizborne Kampanje zato se ovaj slucaj nece nikada ni rijesiti ostadose bez Izborne kampanje
Na robiju Alisa, na robiju!!!! Tuzla te čeka!
Idemo, bacanje prasine u oci, ko drugi nego Memici. Dok traje rasprodaja drzave treba to sve malo maskirati. Neki dan se pojavio na presudi doktorici za ubistvo djevojcice iz Gracanice, ali nesto su ga iskulirali novinari. Ali zato, evo prilike da jos jednom izdeklamuje recitaciju koju pinavlja par godina unazad. Samo, i na Klixu opao broj komentara, ni blizu kao ranije.
Narod se treba skupiti i maloj šiju zavrnut, da više kaže istinu..
Zar im vec nije presudeno u sudu
Ubice !