Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
onaj display u Ferhadiji kod katedrale je posebno kreativan. eno ga i dalje stoji i, koliko vidim, ona nakarada ostaje tu!
@Autechre Nista ruznije poslijerano nije se ugradilo da ne kazem napravilo u Sarajevu, dodje mi da pljunem lika koji je ono naredio i napravio, uzas, ako citas obicna si seljacina!!!!
@bezzenick.... bgm, konkurencija je velika. tu je i "velelijepni" SCC, "predivna" nadstrešica na pravnom fakultetu itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kad bi samo jos lideri shvatili koliko potencijala ima, koliko se moze i koliko bi trebalo...moze Sarajevo jos dosta bolje
po cemu?
imamo kreativne kriminalce, to ja jedino mogu priznati... tradicionalne mi porodice
Boli me briga meni je München najdrazi
preživljavanje je uvjek inovativno. ali za berlin kažu da je top destinacija za umetnike. znači nije sve preživljavanje.
Fino je to, ali ima li tu kakvih para?
tubra miljacka su narocito kreativni, ko bi se sjetio onako naprviti zgrade
Kreativnih jer moras biti kreativan da te neko ne opljacka prevari slaze iskoristi odzepari izbode...
Da li se ovi ZAJEBAVAJU !!! Zagađen ZRAK, smrad MILJACKE, neredovno snabdjevanje VODOM, problemi sa SMEĆEM i sortiranjem, stanje JAVNOG PREVOZA(em starost, em nečistoća, em neljubaznost), nelegalna i tehnički problematična GRADNJA..... E to se zove KREATIVNOST !!!!
@ponta60 .. eto, šta dobiješ kada govoriš istinu. najgore vrijeđanje!
Eh. Istina boli ko metak. To je neosporna cinjenica.
Kreativno uzimanje svakog metra zelene površine
Sarajevo stub kulture...
Dušmani šic šic 😂
SarajevooooooooooooooOOOOOOOOOOooooooooOOOOOOOOOOoooooooo graaaaaaaaAAAAAAAdeeeeeee mOOOOOOOOOJ