Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rihtere brate popusti malo
Ja se izvinjavam do mene je...ispade mrcina kad sam isao u WC
Ne jedi cvrstu hranu previse
MraviMiPojeliNoge A ti bi neki nacisticki komentar da bude top,normalno je da normalan komentar bude top
Jel to, matere ti, ne moze jace?
Ljuljaj, ne ljuljaj Doboj, Tuzla, Karakaj........
u komentarisanju na klixu,nema ni mudda ni casti ,prestanite ,samo se ofirate.
Ovo se neko od jutros ozbiljno igra sa BIH nadleznostima evo vec 2 puta od jutra poteze zastitu vitalnog intetesa na njenim suprotnim krajevima.
Pitali crnogorca kako to kod vas zemljotres a hercegovinu nista a tako blizu. Kaze, životiiinja to osjeti na vrijeme pa pobjegne.
Ako bivša Jugoslavija potone pod more čije će biti more. Komšić može pokrenuti diskusiju. Kad mogu Amerikanci i Rusi raspravljati čiji je mars, zašto ne o moru. Nije to ništa čudno... Treba napraviti biznis od ideja.
@sova_club komsic je zlatni lniljan hoda po gradu bez pratnje. U ratu pokazao hrabrost rafalanjem po genocidasima i uzp-ovcima.
Dobro jak ali nije loš. Kod komšijine mi žene i gaće spale.
znateli kako crnogorci mastrubiraju?? iskopaju rupu u zemlji ture hasima i cekaju zemljotres 😂😂
Srbijo, gdjes posla?
jbt sad će cunami
Teorija tektonskih ploča je ateistički mit.
@sezam.susam Haj da cujem i tvoju teoriju,samo ne zaboravi sve su to teorije
Tek je počelo. Na Balkanu nije od 1996. i one šestice kod Stona bilo značajnijeg zemljotresa. A kompleksnost jadranske ploče i ovog dinarskog pojasa nam garantuju seizmičku napetost. Nije da nismo zaslužili malo da nas majčica Zemlja ozbiljnije potrese.