Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgubio izbore u rodnom kraju.Sta treba onda da ocekuje?
Ubiše Govedar-icu ko vola ui kupusu
polozise ih ko balvan na cestu ... moderno je biti papak ...
Dobro je. Sada su Srbi konačno stali na jednu stranu. Nema više podjela. Srpska na prvom mjestu!
Niko neće sa guslarom koji je umislio da je veći nacionalista od Milorada ( Mile i nije nacionalista on im prodaje “ronhil” koji Srbi vole da puse )
Dok skupi potreban broji ruku, DNS leti iz koalicije
nece , nece , stvar je u Srbskom jedinstvu .... tesko je to glupom bosnji skontat!
Svi ce biti u vlasti kako je krenulo, opozicija ne postoji
Sjećam se vremena kad su na vlasti bili SDS-ovci. Tada su se u skupštini smijali Dodiku dok im je bio nepreyebiva opozicija. Onda je se Mile jedanput dočepao pozicije a ostatak priče se zna. Nije normalno šta im je napravio.
sjeba ih Dodik....kukturno
sve je ovo vec odavno dogovoreno...
Vjerovatno su kontra- obavjestajne strukture na djelu za rasip nacionalnih stranaka.Sad to rade sa SDS -om i pomalo sa SDA a ubrzo ce se lopta prebaciti i u HDZ avliju
Pazar ti nije SNSD nacionalisticka stranka.Medju strankama iz Genocidne nema drugih nego sve sami Genocidasi.Takav im je gen,kolju i nista drugo neznaju.