Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
umriiii
Lopovski poduhvat SDA-SBB na djelu. SBB je svakako utociste propalih kadrova SBiH-a. Kako ste glasali, eto vam.
U Sarajevu su, koji god direktor nije bio iz SDA, napravili mu aferu.
Imamo novi hit. Jos samo da Dubioza uglazbi: “Htjeli smo nekog iz Gornje Tuzle, da bude žensko, da bude mlađe”.
Bosna , da prostiš , jedna zemlja imade ....
kad god se mjenja vlast mjenja se i direktor skole. direktori skola su oduvijek bili stranacki ljudi. obrazovanje bi trebalo biti nezavisno i strucno, kao i tuzilastvo i sud, ali de ti kod nas to uradi, nemoguce, kad su cak nastavnici i roditelji strancaki orijentisani. ovako su isto radile sve stranke koje su bile u vlasti u TK a vjerovatno i cijeloj BIH. ostalo nam je jedino da se zgrazamo i da nastavimo kukati po internetu kako nista ne valja. nemoj da se igramo glavom pa da nesto pokusamo...
...promjeniti
Ne kontam sta je tu cudno...pa na cijeloj planeti od kada postoje (vladari, kraljevi, sultani, predsjednici, vlade, partije......) ko je na vlasti postavi svog covjeka gdje i kako zeli?!?!
..pa ta očekivat' drugo?!
Citajte citajte, nema ni Srba ni Hrvata medju spomenutima pa nije zanimljivo sigurno...kada SDA, a evo i SBB ogradjuju vas tor i direktorima skola(jer eto svaka indoktrinacija pocinje od djece) onda je dobro, kad druga dvojica to rade onda su price Jedna i Jedina i zlocesti Srbi i Hrvati...
zločesti ... zvuči kao iz bajke
Decepticon89 , klixovci kritikuju i napadaju sve redom , i opravdano i ponekad neopravdano , ti k'o da si od juce na klixu .
Kao da je bilo gdje drugo ista bolje ??
Pa cemo mi opet glasati za SDA i njima slične.
a imali smo toliko "dobrih" opcija osim SDA, :) :) :)
I ovo je Bosna i Hercegovina!