Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet cirkus u Dodiklandu. Objektivni su oni samo oko 90% dnavnika zauzima SNSD i njihova dostignuca, a oko 10% ostali. A kad se placa pretplata onda je obrnuto, placaju 90% ostali, a samo 10% njihovi miljenici Dodikovci.
Onog djelimično napuhanog šlaufa u dnevniku TzV RTRS opet nema. Il su joj od šoka iscurili silikoni ili je odmoru, pa građani RTRS imaju priilike da par dana gledaju Dnevnik bez jednopartijskog pritiska. Uglavnom voditelj očekuje of Mektića IZVINJENJE koje nije dobio. NAravno RTRS nema namjeru da nikom pruža izvinjenja za svoj dosadašnji rad i uzurpaciju. Uglavnom porodice novinarki u šoku. Vjerovatno imaju dosta pitanja na koje nema odgovora. NE znam čiji je MEktić ali ovakvih nam treba više. Ne samo kod Srba.
kakvi novinari na rtrs to su obicna podanickasmeca i obicni šljam novinarstva ... kako nisu napadali dodika kad ih je trao ko kacavenda mladež ..... nisu smjeli ..... mektic je znao šta govori i cemu služe ti mediji i on zna najbolje kako oni funkcioniraju jer bi isti bili da su oni na vlasti - podanici sds-a ..... kod njih nema lijevo-desno, samo kako baja glavni kaže - demokratija, nov.etika- pa ne kažu djabe lagala si kao SRNA ... moralni kompas dno-dna ..
mah ko cemu qrva o postenju.javna je tajna da su novinari stranacke pudlice av av av av
novinari su jedno od vecih zala danasnjice,oni svojim lazima posvadjaju ljude i onda izvejstavaju i to ono srcano.
samo udri govna
ima se moze se bajo moj
"Mektic i Nekic" zvuci k'o Lolek i Bolek :)))))
Kenjaju.
Zabrinuto udruženje? I šta se onda radi? Odete svi grupno na tečaj karatea?
pa gdje si ti prijatelju :)) selam
O gdjes brate po vjeri Predstavniče :) Vidim pozivaš vračare na Kipar. Onako baš po staroj islamskoj tradiciji. Ne brini bolan biće 0-0 ili 1-1 ko i na belgija - izrael i idemo u baraž.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)