Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajde dajte ljudi, Persida nije ni SDP ni SDU nego radom za boljitak..najveci problem u Bosni je sto nase glasacko tijelo nema pojma ni o cemu, niko ne zeli da se informira o stranackom programu nego se uvijek glasa za vodje klanova. Zato imamo iste politicare na celu vec godinama, i iste probleme. Ja sam pratio rad gdin. Delibegovica na televiziji i iako ne zivim u N. Gradu mislim da je izvrstan kandidat i za visu funkciju, covjek je posten, nije petljao s onima sto su nas uvalili u ove probleme i naravno da je izrazito pametan i razumije politiku...Tako nemojmo da se zalimo odmah, treba pustiti nove, pametne ljude da probaju da nesto urade, inace cemo zaglibiti jos vise s ovim sto su sada na vlasti...pobogu ima djece u Bosni koja su odrasla uz ista imena politicara, vala ne treba da je jedini nacin da ih se rijesimo njihova prirodna smrt.
Nije to nista,negdje u nekoj stranci kandidat za nacelnika opcine je covjek sa srednjom skolom,a u nekoj drugoj opcini kandiduje se covjek koji je presao iz druge stranke i nije prosao odredjeni vremenski rok da se mogao kandidovati. Kod nas moze sve .
Greska,izvinjavam se-umjesto SDU napisah SDP,izvinjenje za sve gospodje iz SDP-a .
Nemoj tako persida,nije sve tako crno,u svakoj stranci ima i dobrih i losih,tako je to i u zivotu. Nebitno koja stranka ce pobijediti,i koji ljudi su na listi,bitno je da pobijede oni koje ce zanimati narod,a ne samo polozaj i plata.
Svaka cast Mujo,obrazovan i strucan , ali koga sve SDP Novi grad stavlja na listu,to je uzas,polupismene tzv. gospodje sa trogodisnjim srednjim skolama,svaka cast svakome,ali ovo je previse,dosta sto se zaposljavaju u ovom gradu u jake drzavne firme,bez obzira na skolsku spremu,jos treba i da koju pinku uzmu i u Opcinskom vijecu. Gdje ide ova zemlja......