Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De FBiH uozbilji se vise......zar je toliko tesko objediniti sve podatke iz kantona i onda u jednoj jednostavnoj vijest objaviti kakvo je stanje u citavoj FBiH ?????????
@mirrorcic Klix objavljuje podatke za Bosnu i Hercegovinu a ako te zanimaju podaci za Federaciju, potraži ih mimo Klixa. 🙄 https://www.zzjzfbih.ba/dnevni-izvjestaj-za-potvrdene-slucajeve-covid-19-u-fbih/ ili https://covid-19.ba/ a ima ih još, nećeš vjerovat.
Znate kako se ponašamo trenutno? Isto kao da se nije umiralo prije virusa kao da niko prije toga nije bio bolestan. Uozbiljimo se malo ljudi moji oprez ali bez tolike panike
Halo ovdje Satan. Podsjecam vas da su posasti, potopi i pandemije Bozije specijalnosti. Ja samo prakticiram samo grupnjake i Heavy metal 🤘
Narode dohafizaj se, ne dozvoli da budes ti ili tvoji najblizi statistika na klixu
Klix smrdljivii
Šta časna uradi. Opet neodgovoran pojedinac uradi glupost.
53 već, puno brate
+53 za sad Nek nam je Allah na pomoci
A Radio Sarajevo prije 25 minuta objavili vijest, da u Mostaru i Konjicu poslije testiranja svu negativni. Kome vjerovati??
@komsija14 to je vjest od sinoć
testiranja su za juče. Moja greska
62 testirana u Mostaru a Sarajevo ne uspije ni 30