Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
90 posto politicara ima lazne diplome kupljene po travnickim bijeljinskim viteskim privatnim fakultetima. Kazu kolko imas da zavrsis fskultet? Jos dvije rate. Otvaranjem privatnih fakukteta unisteni su drzavni i obezvrijedile diplome svih onih koji su ucili godinama da zavrse drzavni fakultet.
Nabijem ja drzavu na Q kada su na vrhu ljudi iz kriminalnog miljea sa kupljenim diplomama,kurve,starlete,ubice i sav moguci otpad...Eee zato nam i jeste ovako kako jeste!Realno i kada bi prosli kroz jos jedno stradanje ovaj narod nista ne bi naucio...
Despot Nisu unisteni drzavni otvaranjem privatnih. Da su drzavni kako treba i da je potrebna drzavna diploma pri zaposlenju u drzavne institucije, i da nam nije sistem obrazovanja zaostao, privatni bi se sami ukinuli jer ih niko ne bi pohađao.
zato su svi ti koji imaju takve diplome u prvom safu, čak im pave VIP lože, ne uzubillah, dok naši regularni smukom stečenom diplomom čuče na birou, a opet kad se izađu na izbore, svi će ponovo glasati za te lažnjake, tobe ya rabi
cemu pisanje? ima pravni postupak za ovo. ne moze se lako ponistiti diploma!!!!! ako nije u redu odgovarat ce mnogi za to!
Srbija štanca preko 2000 doktora nauka godišnje, znači procentualno imaju na milion stanovnika duplo više doktoranata nego bilo koja država u EU a i u svijetu, ako je Osmica završio fakultet nelegalno u BL, zašto se fakultet ne zatvara, zašto nema otpuštanja profesora koji su mu potpisivali predmete? Još jedna maloumna podvala po uzoru na Memorandum SANU 2..
Čuj "SREDOJE" pa bolje da su te nazvali "SMRDOJE" genocidna spodobo...
Nije trebao takav covjek uopste da se nadje s tom diplomom na toj funkciji.. Kriminalno!
Ima lažnu diplomu ali je "naš" čovjek pa onda nema veze
@Pancer poslije srednje on se upisa u sda a ne na fakultet. zato je poslije 10 g. otisao prijateljima u bl po diploma!
On jedini sa sumnjivom diplomom??? U ovoj državi ne. Takvih je masa. Ne znaju pravopis Bosanskog jezika, o Engleskom jeziku da ne govorimo, a da blizu njih nema savjetnika bio bi haos. Rijetki političari u BiH nažalost su školovani i dobro obavljaju svoj posao......
klasicna srpska podvala.. sve im se zasniva na rusenju, ako nemaju koga onda sami sebe ruse .... ovaj lik novic je stari udbas i spijun a do sada su uspjesno on i onaj spiric crni sve tajne slali u srbiju i tamo su znali sve sta se desava kod nas, a sad nemaju tu mogucnost a napad na direkora OSA jw reziran u srbiji, kako cujem lik ima validnu diplomu ali je cilj destabilizirati OSA.
Puna podrska radu OSA i svakome ko radi u interesu Drzave BIH a ne drugih drzava..nebitan je direktor i kako se zove ...
Vidi se da je ovo planirano od strane neprijatelja ove države. Razotkrijes lazni napad na Vucica u Srebrenici, stranu službu SOA-u u aferi “Selefije”, zaustaviš Edina Gačića, onda nađu dušmani da ti pakuju "lažne" diplome. Svi trebate da se zahvalite ovom čovjeku što postoji!
Ne mogu se stečena prava oduzimati odlukom inspekcije, već suda, i to u postupku u kojem mora biti uključena o druga strana. Ovako se stvara pravna nesigurnost, jer sutra može doći inspektor i poništiti građevinsku dozvolu npr. za tržni centar. Ne ide to tako.
@InspektorKluzo oni mogu izdati svoje rjesenje a ponistenje moze biti poslije svih pravnih lijekova /najbrze za 1-2g/
Čim je otišao iz Sarajeva da stekne diplomu u Banjaluci, pa jasno je daje nešto mutio...
A napolju nista vise,osim tople ljetne kise.A napolju,lisce susti izgleda da mnogo pljusti...
ti si najbolji pokazatelj da moral ne znaci nista...
Armija BiH nikad jaca sravnicemo RS :https://www.gettyimages.nl/detail/nieuwsfoto's/newly-manufactured-multi-roll-light-weight-fighter-nieuwsfotos/73679972?adppopup=true
SRAMOTA!!!