Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mole se ovi "komentatori" iznad da ponovo procitaju tekst na koji daju komentare. Naime, radi se u zemljotresu, koji je bio otkriven ubrzo nakon sto se dogodio, te uredno prijavljen. Nije poznato da li u vjerskim knjigama pise da li se zemljotres treba otkrivati ili pokrivati, koliko ja znam. Siguran sam u jedno, a to nas i stara kineska poslovica uci: "Kad jednom otkrijes neprijatelja, moras ga stalno otkrivati, sve dok se ovaj ne prehladi i ne umre!" Nadam se da je ce moj post naici na razumijevanje bezumnih komentatora iznad. Hvala.
PRORADIO H A A R P !!!!!!!!!! Banjaluka na vidiku
Pa u Mostaru i Širokom se osjetio
Meni ima i smisla da se prenapaljeni muskarci koji ne mogu da gledaju nepokrivenu zenu kastriraju.
raja jeli ovo potres bio?
@hmh Hmmm, ne vjerujem da se Kur'an-om manipulisalo na taj način ... Ti radi kako ti hoćeš ... al meni jednostavno ima smisla da se žene pokrivaju... A ko neće - ne mora !!! Al onda nek ne se pita zašto u vatru upada !
Potraži na netu ili negdje drugo informacije o najranije napisanim Kur'anima i vidjećeš da toga nema, već je to kasnije dodano.
@hmh Ne provaljuj se. Pročitaj Kur'an !!! Jasno piše šta treba da se pokrije!
ako vam je najnovija vijest zemljotres koji se dogodio prije 4 sata, onda bolje da sacekate do sutra dok se ne desi nesto pompezno tipa kako ekipe rada nisu izasle na teren ili kako su ipak izasle I ocistile ulice prve I druge kategorije
Niko nije naredio da žena mora biti pokrivena, to je tek kasnije uvedeno falsifikovanjem.
@AVATAR @Klitori-X Šerijat izričito zabranjuje iživljavanje na ženama kao i Islam u cjelini. Žena mora biti pokrivena jer je to dragi All4h propisao. Ne moraš ti ništa uraditi ako tako ne misliš ili ne želiš. U Islam-u nema prisile. Nek svak radi šta hoće i kako hoće, ali nek se zna da ne može dokle hoće. Kad se stane pred Velikog Sudiju, nema popravnog !!!
Pa naravno, svima je već jasno zašto se njihove žene moraju pokrivati.., zato kad ih idioti namlate, da se ne vidi. Zato žene kod njih i nemaju nikakva prava. Baš civilizirano društvo.., pa se vi ostali nastavite busati šerijatom...
Ma pismenost vam je na nivou !
bas ste humoristicni vi iznad evo valjam se od smijeha vasim komentarima tako ste duhoviti
A ova petokraka obilježava mjesto ustanka ili neke ofanzive iz NOB-a?