Jačina 3,1 stepen
27
Novi zemljotres na području Zenice
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zemlja nam se smije kako gasimo pozare.
Koliko bluda i pokvarenih ljudi ima, cudi me da do sad nismo sastavljeni sa zemljom -_-
21.12.2012
xD
fakat jeli se urusila \"visocka piramida\",od ovih par zemljotresa sto su pogodili zenicu i okolicu...???ako nije,onda zaista to i je piramida....samo se nadam da semira ne zatrpa piramida sunca....fakat lik je lud i hrabar,a sto se tice predmeta,kao sto onaj englez rece sa ng\"jeste li pronasli ijedan predmet\"....ja mislim da se to kod nas nece nikad ni prnaci...kao ni onaj mujin sat kad je bio u avionu iznad bosne....heheh
hahahhahahahhahahahhahahaaa e vala bas :D
nije ni cudo sto imamo stalno zemljotrese kad je ona budala iskopala pola zemlje trazeci piramide
Jesi jadan...i zao mi te bude oko slatko...
mozda ce vam se tlo prestati tresti kad prestanete SPOMINJATI Markale...
\"Smrdljiva\" krv vam teče venama otkako ste se slupali zbog vožnje pod uticajem alkohola i droge, pa smo vam mi, ZENIČANI, davali krv da bi vi živjeli dalje ;)
Nicaze dismr ... al ono totaly
E svašta.. Tko li će jutro dočekat\'? Stvarno grozno,sve ovo je posljedica zlih ljudi.. a vi se opet svađate tu preko komentara,mislim grozno.. Bog neće stati dok mi ne stanemo..
Dzaba ste postili
uuu jes dobra ova argentinka
Bosanci i Hercegovci su pičke.
svrbi Majku Zemlju tacno oko nasih prostora pa se cese da ukloni vaske. pogodite ko su vaske?
Kakvu drzavu imamo i zemlja nam se smije...:D