Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zato meni cola jutros k.... nevalja
napokon nesto novo o zemljotresu, to cekam citav dan...
Zenica se usrala i trese se...Zeničani smrdeeee!!!
Zemlja se trese samo zato sto joj je k.urcu cejf i ni zbog cega drugog
Ja se nadam da se salis.. jer ako nisi tebi je mjesto u 11 stoljecu
veci potres napravimo kada se ja i draga zegamo
EKI Pa što čitaš budalo jedna
Trese se ... Trese se ...
A kome se ja to obraćam? Vlasti, a kome drugom. Nisu imali mira dok nisu smijenili (sotonizirali) nekadašnju direktoricu JU \"Djeca Sarajeva\" Arziju Mahmutović. Hoće li primijeniti iste standarde i smijeniti današnju direktoricu Mirjanu Jovanović-Halilović? Hajde da vidimo? Mirjana je kriva po zapovjednoj odgovornosti i logično bi bilo da je se degradira, smijeni... Hoćete u Europu? Tamam, nisu to halal standardi, to su europski standardi – kada netko nešto na javnoj funkciji uprska – smijene ga. To se zove odgovornost vlasti prema građanima.
Kako te nije strah to pomisliti, a kamo li napisati?! Bog je jedan, i On vas upozorava! Moguće da se svi tresete zbog jednog pojedinca, a kažu da ima gatara oko Zenice k\'o nigdje ;)
to je onaj budala semir osmanagic uznemirio bogove podzemlja roveci po piramidama. uu sad smo naj..ebali.
mislio sam da sam sanjao , ali evo klix moze za nesto i posluziti .
od kad su boljsevici na vlasti samo se tlo trese,dok je SDA bio sve je bilo mirno :=