Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kome da prijavimo direktore zdravstvenih ustanova koji ispunjavaju ulove za penziju a još su na tim funkcijama zahvaljujući Premijeru,ministrici zdravstva i Bossovim poslanicima u skupštini koji zajedno zapošljavaju i izvlače novce iz tih ustanova.
Izloženi kurcu u zdravstvu. Mi pacijenti smo izloženi mobingu u bolnicama. Daj mi moje doprinose za zdravstveno i da sam sebi uplatim osiguranje i da se liječim gdje ja hoću. Amerika je po tom pitanju zakon. Uplati sebi pa se liječi gdje hoćeš. Nemoj uplatit -umri.
Novi zakon o radu je katastrofa u svakom pogledu
i šta ćeš kad prijaviš, ko će te zaštititi, država? hahahahahahaha