Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj ne opet Evropljanina ... oni nisu nista radili ni kad je bio rat i svaki dan se umiralo a kamo li sad. Bolje nam dajte nekog iz Afrike! Meni je vala dosta vise i Evrope i njihovog evropskog preseravanja.
Dokle god nam ovi iz Europske zajednice odlucuju, slabo ce nam biti bolje. Nema nista bez Amera
...Češku republiku.
I kakva, ba, Srbija!? Ja bih u drugu maticu...
Ma, sviđa se meni ideja Bosne, ali vidiš, ba, da sve vodi ka podjeli. Bitno je da imamo posla i para i da više jednom počnemo živjeti kao ljudi. Ne mogu cijeli život raspravljati o tim sranjima.
Mozemo se podjeliti onaj dan kada se Srbija podjeli i vrati Bosni Sandzak. Sto se tice Crne Gore ista stvar vazi plus sto nam trebaju vratiti Herceg Novi i ostale povjesne bosansko-hercegovacke gradove. Kome se Bosna ne svidja moze da ide doma u Srbiju.
Više smo pod stresom iz straha da se država ne podijeli, nego što bi bili pod stresom da se zaista podijeli. Ja u posljednje vrijeme kontam, možda je to fakat bolje. Hajde da se podijelimo, pa da onda živimo lijepo i u miru. Onda bi se najviše sje*ali oni koji zagovaraju te podjele (a ima ih na sve tri strane, da se ne lažemo). Život bi im izgubio smisao i crkli bi od jada što više nemaju kome da seru!
Ma da ko vise garantuje za to. Sve je ovo otislo predaleko, a narod jos pati. Gradjani BiH trebaju da izaberu Visokog prestavnika, nek nam ponude kandidate, a mi cemo da izaberemo. Pa koji bude najvise glasova dobio on je taj.
Jopet biljka... A iz sve šugavijih i šugavijih zemalja nam dolaze. Na kraju će bit Albanac... Ma neka je 100% BiH...
Ni najmanje me nije briga ko će biti. Sigurno je jedino da kad imamo u BiH Nato rata neće biti.
Bugarin je moj nasljednik...rekao sam vam. Njega mozete podmititi janjetinom i rakijom...sve ce da uradi za dobar komad janjetine
jipi