Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A neće bit sigurno sukob oko nekog investicijskog projekta ili pokretanja proizvodnje.....i krv svoju za fotelju moju..
pa hoce li ko iz tih prijasnjih odbora u cuzu zbog gubitaka...??? ili kao nagradu jos bolju fotelju???
ah sto se bore za pozicije, ama odakle politicari da budu na celu javnih preduzeca??
TI SRB cekic i majku ludu, podrska DF-u u ovoj borbi sa SDA i HDZ. koliko glava imaju nemaju veze s vezom o zakonima i propisima. eto koliko su samo sposobni nisu znali sabrati križaljku kad se imenovalo šesnest ministarara pa jedan višak ostao. sad biva ko fol ne znaju da u članu 5. zakona o ministarskim imenovanjia stoji da članovi nadzornog odbora nesmiju biit na političkoj funkciji a prošlu sjednicu vlade upravoimanovali predsjednika kantonalnog odbora hdza . doduše može on i ostati ali trebao je podnijeti ostavku na političku funkciju do kraja konkursa. ali jok ba. jokkk baaaa. Reufu tako je. Bori se protiv bagre koja hoće da uzme šta im ne pripada. pljuskaju zaključcima o nezapošljavanju ionako ima 100.000 zaposlenih pa im ko fol ne treba nove radne snage. udri po omladini, neka omladina ide na selo musti krave i ovce i neka se ne približava gradu. biva opeći će se. što cci i cpcd i ekonomski analitičari ne kažu nešto na temu moratorija na zapošljavanje, koji je to maher smislio
Pod hitno treba sve firme u BiH privatizirati,jer samo na taj nacin mozemo dalje,a time bi se i rijesili ove foteljaske politike...
Kakvi kriminogeni dzukci......Bravo za DF,barem neka im smetaju u naumu.Zamislite da nema DF-a,ovo ne bi bila ni vijest,samo bi jednostavno smijenili ljude i doveli nove.
dok je bakir presjednik, ja ću glasat za DF! eh et.....sitnočaršijaš jedan....ko i svaki, ne vidi dalje od svoje avlije. glupan
SDA i HDZ kriminalci bi sve nesto preskakice, na brzinu, van zakona, u rukavicama i po sistemu "lako cemo". Samo da se uhljebe poslusnici i prljave sluke u sluzbi kriminala. EH PA DOSTA JE VISE SDA- i HDZ-lopovluka! Vrijeme je da smece pocisti i da narod prodise cistiji zrak bez primjesa nacionalizma i kriminala. DOSTA NAM JE OVIH NACIONALNIH BANDITA!!!!!!!!!!!!
SDA, HDZ i DF jedino udarnički rade kada su fotelje u pitanu, tada, ako treba, neće ni jesti ni spavati dok se posao ne završi svo ostalo vrijeme ova trojka nas samo košta kao svetog Petra kajgana.
Jest, samo ti strpa DF u istu vrecu sa SDA I HDZ kriminalcima. Ne djeluje mi bas posteno!
Boskos pa DF sam strpala na posljednje mjesto, oni se još uče
Sukobljavajte se, samo se vi sukobljavajte!!! 14 nadzornih odbora * koliko ljudi??? SVE BIH JA NJIH RASPUSTILA. TO SU VJEŠTAČKA TIJELA KOJA SU IZMIŠLJENJA RADI PLJAČKE NARODNIH PARA!
Veliki krimosi iz HDZ-a Isti takvi iz SDA Institucionalizirali su korupciju. Ona je postala pravilo, a ne izuzetak.
Treba kineze naseliti ovdje. Oni znaju kaka treba.