Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostaše ljudi bez posla... 😂
Jel Armija Republike BiH dosla u Bjelovar, Varazdin, Pazin, Rijeku, Split, Kutinu ili Vinkovce da kolje, pali, siluje i pljacka? Nije. Jel Hrvatska vojska to isto radila u Prozoru, Gornjem Vakufu, Bugojnu i Mostaru? Jeste. Eto vidis ko nije cinio ratne zlocine, a ko jeste. Eto u tome je razlika izmedju Bosnjaka i krvozednih sljedbenika Mate Bobana i Franje Tudjmana.
@HladnaOsveta Svaka čast
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Šta će se desiti... apsolutno ništa i stanje će ostati isto. Sama činjenica da su stranci morali suditi zločincima, a ne države iz kojih potiču i na čijoj strani su se borili, je pokazatelj da smo mi umno nesposobni da sa tom crnom historijom završimo i da normalno počnemo živjeti. Još ako se doda i veličanje zločinaca i davanje epiteta "heroj"... jednostavno nemam riječi.
Jebova vise Hag sto Srbija nije bila spremna da osudi Mladicu, Karadzicu i ostlim a tako i Hrvaca, svi su oni za Corke.
Koliko smo blesavi, bumo mi njega opet otprli za koju godinu :)
Dok je ovaca bit ce i vune pa tako dok je i naroda bit ce i suda i sudova.Ako ne u Hagu bit ce negdje u drugom gradu i u drugoj drzavi.
Preformalno, prekomplicirano u "jednostavnosti" i prelako po težini, ako već kažu u prenesenom značenju da je ex Yu za njih de facto završena i da ostaju samo žalbe u drugostepenim procesima. Koja je onda visoka svrha tome? Ako će se time stimulirati sudovi Hrvatske, BiH, Srbije (tamo gdje su počinjeni najveći zločini, tj. gdje se nalazi najveća odgovornost), čemu se oni iz dosadašnjeg tribunala nadaju u suđenju za ratne zločine, onda ih treba probuditi iz bajke.
To se neće desiti. Vidjeli smo nakon svake presude koliko ima reakcija i kakve su. Prije će se od sada svaki sud u gore navedenim zemljama obeshrabriti po tom pitanju. I eto ti opet vječnog romora. Katarze nema.
Caco je znao sve o Markalama,zato su ga ubili pa mu na sahranu dosli Bakir&co
hocel bit kakav sud za siriju i tako to?!! hoce al u kurcu
nema potrebe...gdje nema zlocina nema ni sudova.
Mnogi zlocinci ce ostati neosudjeni, za mnoge zrtve pravda nece biti zadovoljena!!! Nazalost!!!
ko ti to kaze?.....u bih sudu postoje optuznice za jos oko 45 000 ljudi...20 000 srba...15 000 bosnjaka i 10 000 hravta....u bih ce se suditi jos jako jako jako duuuuugooooo
naravno ne treba zanemariti i entitetske sudove gdje ce u rs biti procesuirano hiljade bosnjaka a isto tako i srba i hrvata u federaciji...a tu su sudovi u srbiji koja se proglasila nadleznom da sudi svima iz bivse sfrj za zlocine....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kad zatvori nikom nista...osnovan je da presudi genocid srbima...to je uradio i nema vise potrebe da radi....inace procjena un je da je haski sud kostao oko 25 milijardi eura....neko se tu dobro naplatio...u stvari naplatili su se svi....od sudija pa cak i srba koji su osudjeni....neki srbi su izasli iz haga kao milioneri..a niko nije zaradio manje od 100 000 eura.