Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
APSANA ti si idiot nevidjeni...znas kada ce ddoik u zatvor...NIKADA..TO CE BITI SAMO AKO GA SRPSKI NAROD OSUDI,A NECETE VI IZ SARAJEVA DA SUDITE...ZNAS KADA CE BITI BIH DRZAVA,NIKAD...PRE CE RS BITI NEZAVISNA..
ALO BRE DODIK NEMOZE DOCI UTRTIO SE APSANA GA CEKA !!!! TREBA ODMA UTVRDITI AKO JE POD KRIMINALNOM ISTRAGOM NECE ON NAKE KRIMINALNE ODLUKE DONOSITI ?
trojica kretena!!
opet se pitam otkud ovaj covic na politickoj sceni, zar nije trebo u cuzu ???
SDA (Stranka Dodikovih Apetita) bila je dobra dok je bila (Slusaj Dedeu Aliju).Dragi Sulejmane Tihicu ti si pametan covjek,povuci se sa te pozicije i pronadite pametnog , bezobraznog i drskog covjeka na tu poziciju,jer ovo nije vrijeme za`tebe.Samo ne Bakira.Mora se naci modus kako animirati MZ.
Nema tu nikakvih dogovora.Oni znaju da narod vecu paznju poklanja njihovi sasancima bez dogovora od cijenje hljeba i drugih zivotnih namirnica i uopste zivotnih potreba.To je samo obmana naroda,a sto je najbitnije to je ucvrscavanje pozicije RS i samog Dodika.Ovim je Dodik izbjegao pritisak MZ te pokazao je da je spreman sjesti za sto ali s ciljem potpunog unistenja BiH i ucvrscavanja pozicije RS-a .Druga dvoica su tu samo, da bi pored gore navedenog ,pokazali javnosti svoju minornost,odnosno Dodikovu dominantnos da bi narodu i drugim liderima mogli reci \"imate li vi bolji prijedlog\" a samo budala nema.
PRIJE SVEGA BIH ZAMOLIO MODERATORA DA OBJAVI MOJE POSTOVE ;ZAR TREBA DA CITAM USRANI AVAZ.MISLIO SAM DA STE DRGACIJI A EVO VIDIM I OVDIJE IMAMO SKORO PA VERBALNI DELIKT JEL. PRAVA DEMOKRACIJE NEMA STA
Znaci BIHAC,BANJA LUKA,BRCKO, BIJELJINA,JAJCE,DOBOJ,ZENICA,TRAVNIK,BUGOJNO,TUZLA ,ZVORNIK,LIVNO,PRIJEDOR,KONJIC,MOSTAR,STOLAC,CAPLJINA,LIVNO,TREBINJE,NEUM,GORAZDE,FOCA i SARAJEVO.SVIMA BI NAM TADA BILO BOLJE KADA SE NEBI DJELILI PO POLITICKIM I NACIONALNIM INTERESIMA ,NEGO SAMO PO EKONOMSKIM>
Molim moderatora ovog clanka da mi objavi kompletan tekst koji sam poslala!
Molim moderatora ovog clanka da mi objavi kompletan tekst koji sam poslala!
Nejelite mi BOSNU!!!Prijedlog treba da bude REPUBLIKA BiH SA VISE SREZOVA CIJI CE GLAVNI GRADOVI BITI BIHAC,BANJA LUKA