Božo Ljubić vodi konsultacije
20
Novi sastanak lidera stranaka između 22. i 25. augusta
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH da je valjala, ne bi se raspala. Pozdrav iz Neuma, komad Dalmacije u Svetoj Zemlji Hercegovini.
SBB do pobjede !!!!!!!!!!!!!!!!!!
otkud Radončiću pare da kupi Pobjedu? Tačnije, otkud mu, kako je Tanjug objavio, više od 16 miliona? Pogotovo ako se zna da su inspektori Uprave za indirektno oporezivanje kontrolom samo četiri mjeseca 2012. obračunavanja i plaćanja PDV-a utvrdili da Avaz duguje 606.108 KM. Šta bi tek otkrili da su provjerili poslovanje Avaza sve od januara 2008, kada su poreski inspektori zadnji put bili u ovoj kompaniji? A i tad, pod brižnim okom današnjeg esbebeovca Kemala Čauševića, poznatog zaštitnika lika i (ne)djela Fahrudina Radončića.
eto vidis dok ima takvih kao ti bice nam (nazalost opet svima) ovako kako nam je. jel` to ti hoces da kazes da je dodik kao nesto bolji ?? dobrog medju njima nema. svi moraju biti sklonjeni. to su ljudi koji se evo skoro 20 godina vrte samo sa jedne na drugu poziciju, a nista nisu uradili. njima treba zabraniti izlazak iz zemlje dok im se svi racuni ne ispitaju kao i porijeklo imovine. ja mislim da nijedan ne bi ostao na slobodi. onda dovesti skroz nove ljude...pa ja mislim da bi jedan seljak koji domacinski vodi svoje imanje bolje vodio zemlju nego oni. jednostavno se radi o postenju sto je za ove sadasnje politicare izgleda spansko selo.
Kad ce onaj Betmen kod nas u kinima da ih tamo posaljemo sve 6-oricu da pogledaju taj film...
Mescini napravit ce rat.
Znam krajni rezultat, nema dogovora !! Ja predlazem da ih zatvorimo u jednu sobicu pa dok se nedogovore nedati im niti jesti niti piti nek umru za svoj narod ako su toliko odani.. tek tada cete vidjeti koliko vas cjene i vole prodali bi vas za kap vode... to su samo ulizice i nemoralni krimilasticki lobi ...
Bosanci nikada nisu bili fašisti. To ni vi svojom devijantnim floskulama ne možete dokazati. Najveće ubice i fašisti na ovom tlu su uvjek bile ustaše i četnici koji su se iživljavali na ženama i djeci. Najveća sila ovih prostora je Armija RBiH, koja je na civiliziran način održala lekciju fašistima
Ma kome su oni lideri? Ko ih priznaje za lidere? Predlažem novi naslov: Novi sastanak varalica, hoštaplera i kokošara
Raspad države počeo je fašističkim udarem bosanskih Sunnita na domicilne Hrvate, europske kršćane i narod koje je po ustavu vlasnik ove zemlje. Neka se to zapamti.
Imitacija države od kartona i papira, trenutni protektorat koji pod okupacijom drži Srbe, Hrvate i Muslimane kao najmlađi konstitutivni narod, će biti izbačenO iz Vijeća Europe.
Unaprijed propalo. BiH će biti izbačena iz Vijeća Europe.
Ne bi trebalo da bude sastanka lidera , sve dok hegemonisti (Bakir i Zlatko) ne napuste javne pozicije , koje su, nesrecom, zauzeli u svrhu unistavanja svih naroda na ovim prostorima! Nadam se da ce Dodik da istraje!
kad ce se ovaj narod jednom opametiti ? narod u bih nije normalan. osim toga vasa poniznost, sutnja i prihvatanje svega sto vam ovi kriminalci serviraju je za gadjenja. dzeparosa koji vam u autobusu izvuce novcanik sigurno ne postujete i uvazavate, A OVI SU GORI MILION PUTA OD DZEPAROSA. kako je moguce da se ne organizuju neke vece demonstracije npr. istovremeno u par velikih gradova u bih ???