Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rekordi su tu da se ruše
top provjerena vijest koju nije objavio niti jedan medij...vjerovatno sto se boje causesku i njene udba...jucer je iz klinickog javljeno diplomiranim medicinarima da nastave sa stazom jer su prije 8 mjeseci otjerani...otisli su jutros obukli bijele uniforme...spremni da pomognu pacijentima...a rekose im mars kucama...i istjerase ih ko zadnje kriminalce...ako postoji neki istrazivacki novinar koji ima petlju neka provjeri ovu info...
Ccccc
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
A Krizni stab nista ne poduzima.
ma sta ces poduzimat, nista se ne zna, danas 1 zarazen sutra 3000. mozes samo uvesti lockdown da nas ko u zatvoru zatvore i tjt. Sta ces poduzimat kad ti who kaze peri ruke bice dobro aBd
Imamo respiratore kad ce sreca
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovce hodaju blece bleeeee bleeee bleee, kakva korona...
Ekipa, istrazite novu kriptovalutu Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno,BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine. Vec sada su prvi barovi u Zagrebu uveli placanje s Pi valutom, a coin i dalje, u ovoj ranoj fazi, mozete skinuti jednim klikom dnevno. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko App Storea ili linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion)
,,Novi rekord u BiH , preminulo 11 pacijenata,, !! Pa novinarčiću ne pišeš o rezultatima sa olimpijade, jado.
MOzda veci broj testiranja?
narode diši i živi punim plućima,eto vidite što oni više zabrana i uredba donose to je tzv "zaraza" veća,znači nema ti spasa,ako se o spasu radi,ovdje se radi o treniranju strogoće i gluposti nad "priglupom" narodu,cijelog svijeta,ma nisu svi glupi,desit će se "undergrauond",paralelni svijet koji baštini normalu i ovi "gore" koji zagovaraju "čipiranja" i "markiranja" ljudi,..ništa novo,.."DEJA VU",...u masu apoklaiptičnih filmova,..
novi rekord high score
Iz nekog razloga pokusavaju da zastrase narod. Procenat oboljelih je 8%, znaci na 100 testiranih, 8 ima koronu dok 92 nema koronu, pri tome od preko 30000 oboljelih, do sad je oporavljenih preko 25000, nazalost umrlih je skoro 1000, sto je steta, ali nisu ti brojevi toliko veliki da bi se ovakva frka pravila.
@DonVitoCorleone17 12%* Sto i dalje nije veliki broj jer na 100 testiranih, 88 nema koronu.
evo svaki put uredno bivam obavješten o stanju po općinama u RS-u ali o stanju špo općina u Fedceraciji ja nikako ne mogu doći do podataka bar na ovoj "jedinstvenoj" stranici R BiH,pa dajte jednom više objedinite na jednome mjestu,i RS i F BiH,..
kako su ljudi glupi, dobro nije 4800
Odjebite
idemo na 1000
idemo na 1000
I na zalost nista ne mozemo uciniti, seoska demagogija o zavjeri i nepostojanju virusa je jaca od svih svijetskih strucnjaka.
-BOLJE NAM JE KREPATI OD KORONE ZA 2 SEDMICE , JER NAM JE DOSTA CRKAVANJA OD SDA LOPOVA 30 GODINA. -SVI NA ULICE, KREPAJMO MUŠKI, DOSTOJNO ☝️
Želim zahvaliti tvrtki za zajmove dobrih vijesti što mi je dala iznos od 70 000 američkih dolara koji koristim za brigu o bolesnom sinu, pa vas molim ako vam je potreban hitan zajam kontaktirajte [email protected] ili ih također možete WhatsApp na +2348141252381