Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel realno da postoji ubleha tipa ovaj Britvar?
A nas bosnjo sarajevski bi na drvetu izgradio zgradu samo ako ima interesa licnog ..ne bi gledo siru drustvenu zajednicu...
Garnizon im u centru grada, u njemu nema 10 vojnika, JP Grijanje ima oko 100 dunuma zemlje i to im u centru skoro grada samo most dijeli od centra grada . JP Grijanje ima tri do cetiri objekta na povrsini oko 100 dunuma.
Ziva istina bruka i sramota ali neces cuti Borisa ds predlaze takvo rjesenje da se naprsvi naselje u garnizonu za 10 000 ljudi neces ga cuti, jer njihov cilj je opstrukcija a ne gradnja i razvitak.
BORIS BRITVAR JE PLACEN DA OPSTUISE KASUMOVICA !
@osmond ko je boris? Jel se ti salis? Haha cuj boris hahha hebo te on pakas
ma uništite svo zelenilo izgradite mnogo novih zgrada, zatvorite ventilaciju zimi, i poslije kmečite da ukinite auta sa euro1, eura 2 i euro 3......... :(
Hajmo svi u gradove!
Sarajevo, tuzla, zenica, mostar, banjaluka.. A ovo ostalo ko ebe.. Selo smrdi.. Seljaci su glupi.. Samo urbano, urbano
@MirsoLjuti gradzanska gofna imaju aromu bastinske ruze to je opste znanje druskane
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zenica nije bitna...
Zenica je Bosne zjenica. A Fuad Kasumović, to sam neki dan rekao, neka se vrati u Donji Vakuf i neka tamo sprovodi planove koje je nad nama mislio sprovoditi.
Vidi ove dve fukare Bosnje na klupi