Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo sklonite šahtove iz Drnske ulice pa tek onda postavite radar!!! Ja ne znam ko smije onuda ici vise od 50 km\h.
izvini sto razmisljamo isto haha
@fbUser1571384906
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Postavljanje kamere u Drinskoj ulici je besmislica, ne možes brže od 60km/h da se na glavu nasadiš. Pametnije bi bilo da su skontali nešto sa onim silnim šahtovima.
Ne mogu zamjenom sahtova nista oteti od vozaca oteti, briga njih za sigurnost dok ih raja obilazi...od radara njima plate ...
BiH uspostavile kotrola zračnog prostora i onda umjesto "pravih" radara dobili ove, a šta će nego postavit
Zašto u Drinskoj, pa tamo ako vozite više od 30, prelazak preko šahta,kojeg ne možete izbjeći, je velika mogućnost da izgubite točak
Treba radara na dobrim cestama i tamo gdje postoji jaka mreža autoputeva. Besmisao je da imamo radar npr. u Ključu na 40 km na sat a to je jedina cesta do Bihaća. Vozim bilo gdje po Bosni i jedem svoje živce.
U kladusu dodje novi radar, tjs pokretni, slika i po noci i kisa i magla, nista mu ne smeta, prosjecna plata u kladusi je oko 500 700km, gorivo je 2.29, kazne nema manje od 30km polana, vozacka ide na 15 preko, putevi su unisteni kako ih je tito asfaltirao tako ostali. Svaka cast policiji, nije cudno sto ih ljudi ne vole, umjesto da rjesite problem granice maljevac da se hrvati ne ponasaju prema nama kao prema psima vi uzimate od nas bravo, razlog zasto ne glasam i radim vani.
Samo po džepu
Nedavno se vozim iz Ravovice prema Sarajevu, dočeka te radar u Rakovici, pa radar u Gladnom polju, pa patrola sa radarom kod benzinske i onda jos radar na brzoj cesti... Sve u 2-3 kilometra.. I kazu fali jos policajaca. Ne znam gdje ce ih fizički smjestit.
Ovo je postalo smjesno. Najbolje da nam kod registracije ugrade uređaj za praćenje sa printerom koji ti odmah od štampa kaznu ako ubrzas. Svima nam je jasno da se ne radi o sigurnosti u saobraćaju vec o otimaju para... Samo naprijed drzavo, usreći svoje građane..
Radarhttps://tse1.mm.bing.net/th?id=OGC.b0cc2dbf8e8580e882c54822bb8b907d&pid=Api&rurl=https%3a%2f%2ffishofgold.files.wordpress.com%2f2016%2f04%2fjetbear-mnrart.gif&ehk=oEzT%2buRATWXHef1e5pTGK4abjTS%2fOaI1OM%2fA9X%2bLIEw%3d
Glavni izvor prihoda u drzavi kamere sa radarima. Na to smo spali jer nemaju vise odakle uzimati. Svako selo u BIH ima bar jednu kameru i tronozce koje drotovi zakace na bankinu ili grmlje a oni se sakriju ili sjede na kakvom dzabaluku. Lezeci su posebna prica. Prvo sto nam, pored rupcaga na svakih 50m ne trebaju, drugo sto ih postave na tako zanimljivim mjestima tipa ispred krivine usred brda ili u krivini gdje i da hoces ne mozes ici vise od 40km/h pa nastane krkljanac.
Dokle vise. Aushwitz.
Dobra lova samo zbog toga se postavljaju kako ovdje tako i u inostanstvu
Neki dan gledam murija piše kazne parking papcima po Paromlinskoj gdje skoro da i ne smetaju, a ispred Zeke (gdje redovno piju kafu), pekare i džamije na Čengić Vili ne možeš od automobila proći, ali nikad nisam vidio da su bilo koga kaznili. Samo pošteno čuvaj svoju raju.
@Division tačno tako, a kako bi nekog i pisali kad i oni isto rade na tom mjestu.
Sad murija ne mora ni izlaziti iz kafića, na svakoj raskrsnici je radar umjesto njih. Oni samo sebi nek zarade za ručak i kaficu.
Jel bio tender il je opet Dinin bivsi punac (MIBO) dobio bez tendera
Ulica Safvet bega Bašagića krcata nepropisno parkiranih auta po trotoarima i kolovozu saobraćajnice. Pješaci preživljavaju nekim čudom. Policije ni za lijeka jer ne smiju pisati kazne vlasnicima piljara, motela i drugih poslovnih objekata do same ceste! Svaki dan haos!