Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nova se proslavila , odmamuralo se , haj 'sve nanovo...
Vla bas, nabijem ja njih na qurac vise, kad se treba prodati za 200-njak maraka, pokupe se kuci... Sta ste mislili, da ce to malo para trajatigodinu dana ???
Haloba ko vas vodi??nek vas povede pred njihove vile i viletine pa tamo protestujteTu pred vladom niko vas ne hebe ni za suhu šljivu al kad dirnete u vile i viletina onda če se zamisliti.
NE ZNAM KAKO VIŠE BOSANSKIM RADNICIMA NIJE POSTALO JASNO DA OD OVIH OVAKVIH OKUPLJANJA NEMAJU NIŠTA AMA BAŠ NIŠTA. GRUPICA LJUDI NE POSTIŽE NIŠTA, SAMO SE MRZNE. IMA LI NEKO DA ORGANIZUJE GENERALNE PROTESTE, DAKLE POTREBNA JE ORGANIZACIJA NA VIŠEM NIVOU, NEKO KO ĆE SE POTRUDITI PA DA NA ULICE IZAĐU SVI NEZAPOSLENI RADNICI, STUDENTI, PENZIONERI, SVI KOJI OSJEĆAJU NEPRAVDU NA BILO KOJI NAČIN A U OVOJ ZEMLJI JE NEPRAVDE VIŠE NEGO VODE U OKEANU.
Zasto ne zapalite vatru ?
Šta je potrosilo se ,,
Sudovi i tužilaštva su radnike prevarili.
Za sve nedaće radnika krivo je tužilaštvo i sudstvo od općine do države.Oni da su na vrijeme radili ono zašto primaju plate (a nerade ništa) procesuiraju kriminal u poduzećima, do svega ovoga nikad ne bi došlo.Oni su otežući procese i doveli do ovoga.Ni jedan jedini stečaj nije završen,a stečajni upravnici su opuhali firme.Sve procese oteže tužilaštvo i sudstvo i oni su naj veći krivci.Njih treba natjerati da rade svoj posao,ili ih sve redom smijeniti.Ispada da su oni u sprezi sa "kriminalcima" koji su opuhali poduzeća.Kako inače protumačiti njihovo ponašanje.
Da se malo nasmijete makar... http://spijun.org/droga-za-osmijeh-bomba-raspolozenja/
Mi smo takav narod ko god doso na vlast ima da krade. Po meni bilo najbolje da evropska zajednica nametne svoje ljude jer drugog rijesenja nema...
nece sada paliti nema harmonike hehe Zalosno je ovo na sta smo spali e da se Drug Tito digne
Ko god bude poceo da pali sta treba ga nabubad da vise nezna kako se zove jer protesti su jedno a palit ono sto se zivotima branilo od neprijatelja koji je puna Bosna neide jer i ovi sto ovo rade glavu bi dao da neko drugi stoji iza ovoga a nepismenog je uvjek najlakse kupit jer on nikad nije svojom tintarom ni razmisljo nit ce ikad .Prva objava od Gospodara je UCI CITAJ U IME SVOG GOSPODARA ..
treba sve palit, neka ide sve u krc, i kantoni i opstine i ministri i vlade i sve sve j*bo li te alija i dejton
Samo palit jasta, kako neko rece prije, valjda su te sve gradjavine osigurane i kad prodje sranje, neka naplate novac od osig. kuca. A bez nasilja izlaz na ulice nema smisla, ne samo u BiH, vec bilo gdje na planeti.
Milose zapalim ti staru na svom osunatitom onako kako zna samo Turcin da ga sprci smrdljivoj snasi.
Narode, problem će te riješiti samo kad političare i sudije uhvatite za "gušu". Možete vi protestvovati do besvjesti al bez "motke" nema riješenja. Njima je super, preplaćeni su, zapošljavaju svoju rodbinu, idu na zimovanja i letovanja, voze skupa auta, imaju ljubavnice a nama svima ostalim ŠIPAK !!!!!!
Dis1 Sta fali milosu keru fasisticki ? UPRAVU JE SVE POPALIT REDOM I TEBE DIS1 TREBA ZAPALIT ...
"_Nekoliko desetina radnika okupljenih oko Sindikata solidarnosti protestovalo je po izuzetno hladnom vremenu ispred sjedišta pravosudnih institucija i zgrade Skupštine Tuzlanskog kantona." Zbog "hladnoće ste trebali staviti fantomke na glavu i naložiti logorsku vatru ispred Suda i Skupštine.
Niko nije izvukao pouku?